Unde poţi petrece Revelionul 2014 în Bucureşti. Cele mai TARI petreceri organizate de primării

Edilii de sector se întrec în fiecare an în organizarea celor mai tari petreceri de revelion. Şi anul acesta, autorităţile au pregătit bucureştenilor megapetreceri în mai multe locuri din Capitală. Află pe RomaniaTV.net ce surprize au pregătit primarii pentru seara care marchează trecerea dintre ani.

28 dec. 2013, 10:41
Unde poţi petrece Revelionul 2014 în Bucureşti. Cele mai TARI petreceri organizate de primării

REVELIONUL SOLIDARITĂŢII

Locuitorii sectorului 3 vor sărbători anul acesta „Revelionul Solidarităţii”, organizat de primarul Robert Negoiţă, în Sala Apollo din Bulevardul Energeticienilor nr. 5, în intervalul orar 21.00-03.00.

Aproximativ 2000 de bucureşteni din sectorul 3 pot participa GRATUIT la petrecerea organizată de Primăria sectorului 3, petrecere pentru care s-a alocat suma de 558.000 de lei din bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3. În suma aprobată pentru organizarea evenimentului vor fi incluse costurile de servire a mesei în sistem de catering, aranjament sală, pază.

VANGHELIONUL

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, va organiza binecunoscutul Vanghelion. Gazda mega-petrecerii rămâne tot centrul de expoziţie Romexpo, unde sunt aşteptate în jur de 6.000 de persoane.

Preţul unui bilet nu va depăşi suma de 150 de lei, preţ care cuprinde meniul, reprezantaţiile artiştilor şi spectaculosul foc de artificii. Evenimentul care se află la cea de-a 12 ediţie va începe la ora 20.00, în Pavilionul Central din Complexul Expozițional Romexpo.

În paralel cu Vanghelionul de la Romexpo, va avea loc și un concert gratuit în aer liber pe strada Sebastian (intersecția străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie).

CITEŞTE ŞI Petreceri NECONVENŢIONALE pentru seara de Revelion. Cum poţi petrece o noapte FIERBINTE

REVELION ÎN PIAŢA CONSTITUŢIEI

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, va organiza petrecerea de Revelion în Piaţa Constituţiei, însă, potrivit reprezentanţilor instituţiei, se lucrează încă la ultimele detalii.

REVELION ÎN SECTORUL 6

Locuitorii sectorului 6 vor putea petrece noaptea de Revelion într-un cort încălzit din zona Pieţei Moghioroş, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei sectorului 6. 

REVELION LA PALATUL PARLAMENTULUI

Bucureştenii care vor să petreacă trecerea dintre ani în locul în care se iau cele mai importante decizii din România, Palatul Parlamentului, trebuie să îşi scuture bine buzunarele. Preţul unui bilet la Revelionul la Palatul Parlamentului variază între 100 şi 250 de euro.

Evenimentul are un cod vestimentar obligatoriu, inspirat din anii 1920 Printre artiştii care le va încânta urechile invitaţilor se numără Loredana Groza şi Horia Brenciu.

Mai multe detalii despre Revelionul la Palat găsiţi AICI