Unde puteţi plăti TAXELE şi IMPOZITELE pe 2015 şi cum să beneficiaţi de reducerea de 10%

Taxele şi impozitele locale aferente anului 2015 nu vor fi majorate în Capitală. Bucureştenii pot beneficia de o reducere de 10% dacă îşi plătesc integral dările la stat până la data de 31 martie. RomaniaTV.net îţi prezintă toate modalităţile de plată a taxelor şi impozitelor, astfel încât să eviţi cozile de la ghişee.

09 ian. 2015, 07:41
Unde puteţi plăti TAXELE şi IMPOZITELE pe 2015 şi cum să beneficiaţi de reducerea de 10%

Bucureştenii pot beneficia de o reducere de 10% dacă îşi plătesc integral dările la stat până la data de 31 martie 2015. Plata acestora se poate face fără majorări, în două tranşe, până pe 31 martie, respectiv 30 septembrie.

Pentru neplata la termen a impozitelor si taxelor locale, bucureştenii vor achita majorări de întârziere de 2% pentru fiecare lună de întârziere.

Pentru a evita cozile imense care se formează în această perioadă la ghişeele Direcţiilor de Taxe şi Impozite Locale, consultaţi toate modalităţile de plată puse la dispoziţie de primăriile de sector:

MODALITĂŢI DE PLATĂ A TAXELOR ŞI IMPOZITELOR LOCALE

Locuitorii din Sectorul 1 pot achita impozitele şi taxele aferente anului 2015 fie numerar la casieriile Direcţiei de Taxe şi Impozite din Sectorul 1, prin ordin de plată, prin card, prin ghiseul.ro sau prin mandat poştal.

Vezi detalii privind modalităţile de plată a taxelor şi impozitelor în sectorul 1 din Capitală

Program de lucru Direcţia Taxe şi Impozite Sector 1

Locuitorii din Sectorul 2 pot merge cu cartea de identitate la ghişeele oficiilor poştale situate pe raza Municipiului Bucureşti şi îşi pot achita datoriile. De asemenea, ei au la dispoziţie plata online cu card bancar, plata prin mandat poştal sau plata la bancă cu ordin de plată.

MODALITĂŢILE DE PLATĂ PUSE LA DISPOZIŢIA CONTRIBUABILILOR LA BUGETUL LOCAL AL SECTORULUI 2

Locuitorii din Sectorul 3 pot achita taxele şi impozitele aferente anului 2015 la CEC, la Poştă, prin ghişeul.ro, ordin de plată, card sau la casieriile Direcţiei de Taxe şi Impozite.

Modalitati de plata si program de lucru Direcţia Taxe şi Impozite Locale Sector 3

Locuitorii din Sectorul 4 pot achita dările la stat prin ordin de plată, mandat poştal, card, la ghişeele Direcţiei de Taxe Locale a Sectorului 4 sau la CEC.

Program de lucru Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 4

Locuitorii din Sectorul 5 pot achita taxele şi impozitele la orice CEC din sectorul 5 sau la sediile Direcţiei de Taxe şi Impozite Sector 5.

Program de lucru Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 5

Locuitorii din Sectorul 6 pot plăti impozitele la ghişeele Direcţiei Taxe Locale a Sectorului 6, prin ordin de plată, prin ghiseul.ro, cu cardul sau Infochiosc.

 Vezi detalii privind modalităţile de plată a taxelor şi impozitelor în sectorul 6 din Capitală

Program de lucru Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 6