Unde s-a mutat Ilie Năstase după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Ţiriac. Cât plăteşte chirie: „Este o locuinţă scumpă!”

Ilie Năstase (76 ani) s-a mutat în Otopeni, într-o vilă cu trei etaje, împreună cu soția sa, Ioana Simion, după ce acum un an a fost evacuat din apartamentul pe care Ion Ţiriac i-l oferise aproape gratuit în complexul Stejarii din nordul Capitalei.

01 iun. 2023, 10:29
Unde s-a mutat Ilie Năstase după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Ţiriac. Cât plăteşte chirie: „Este o locuinţă scumpă!”
Unde s-a mutat Ilie Năstase după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Ţiriac. Cât plăteşte chirie: "Este o locuinţă scumpă!"

Unde s-a mutat Ilie Năstase după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Ţiriac. Fostul mare jucător de tenis a locuit la Stejarii timp de doi ani și era vecin cu Simona Halep. Conform Pro Sport, reprezentații complexului au refuzat să îi mai prelungească contractul pe o sumă simbolică lui Ilie Năstase, mai ales că acesta ar fi acumulat restanțe uriașe. „A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri”, a spus atunci Ilie Năstase.

Citeşte şi: De ce preşedintele SUA George Bush Jr. a făcut o plecăciune în faţa lui Ilie Năstase. Cum a reacţionat campionul român

Acum, ascesta s-a mutat împreună cu soția sa, Ioana Simion, într-o vilă cu trei etaje din Otopeni, unde plătesc chirie, însă se gândesc să achiziționeze casa, care nu este deloc ieftină.

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa. Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc. Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a declarat Ioana Simion pentru Click!.

Citeşte şi: Ilie Năstase, audiat la Poliţie după o plângere depusă de naşul său, Ciprian Marica. Acuzaţiile sunt extrem de grave!