Unde să-ţi petreci concediul la vară, în funcţie de zodie. Ce destinaţii de vis v-au rezervat astrele FOTO

A trecut de jumătatea lunii mai şi sunt mulţi cei care nu ştiu unde vor merge la vară în concediu. Pentru cei aflaţi în criză de idei, astrologii au pregătit sugestii la îndemână şi au alcătuit hărţi ale locurilor unde se simt cel mai bine nativii din fiecare semn zodiacal.

20 mai 2017, 05:50

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativilor din această zodie le pac imprevizibilul şi surprizele. Cel mai important pentru ei este ca o vacanţă să fie o sursă nesecată de aventuri. Ca atare, Berbecilor li se recomandă concediul în Peru, ţară sud-americană care are de oferit o mulţime de minunăţii, între care situri arheologice unde ca să ajungi dai adevărate teste fizice prin Munţii Anzi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt persoane foarte active, cărora le place să-şi trăiască viaţa din plin. Li se potrivesc perfect locurile cu o bogată diversitate gastronomică, ei fiind mari amatori de mâncare bună. Locul ideal pentru Tauri este Insula Creta, unde bucătăria grecească le va satisface papilele gustative, iar Marea Mediterană le va oferi relaxarea dorită după şase luni de muncă.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte curioşi, interesaţi de tot ce-i înconjoară. Le place să călătorească în străinătate, să se intersecteze cu culturi noi să fie stimulaţi permanent, chiar şi în vacanţe. Li se potriveşte de minune Praga, “Capitala magică a Europei”, după cum o numea Andre Breton. Într-adevăr, este un oraş plin de magie, nu numai datorită prezenţei legendare a alchimiştilor încă din secolul al XVI-lea, cât şi datorită atâtor culturi care s-au perindat între zidurile sale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Romantici şi emotivi, Racii preferă bucuriile în doi, iar evadările în mijlocul naturii sunt excursii pe care aceşti nativi le gustă din plin. Zodia Racului este zodia celor mai sensibili și delicați dintre noi, zodia celor care au cea mai mare nevoie de afecțiune și protecție. Acestor nativi li se potriveşte cel mai bine ca destinaţie de vacanţă Sardinia, insulă cu climă blândă, plăcută şi peisaje magnifice.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul iubeşte strălucirea şi adoră să fie în centrul atenţiei tuturor. Chiar şi când sunt în vacanţă, nativii acestei zodii au grijă să îmbrace hainele cele mai bune şi să-şi etaleze bijuteriile la promenadă. Concediul ideal este pentru ei într-un oraş mare şi cosmopolit sau, dacă e vorba de vară şi relaxare, în staţiunea spaniolă Ibiza. Cu siguranţă se vor simţi în largul lor în luxul de aici.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt meticuloase şi pregătesc cu conştiinciozitate itinerariile tututor obiectivelor care sunt de vizitat într-o vacanţă. O dată ajunsă la destinaţie este curioasă dacă toate planurile de pe hârtie se regăsesc în realitate. Nu prea gustă situaţiile neprevăzute care apar pe durata concediului lor, astfel că pentru nativii acestei zodii Roma, capitala Italiei, este destinaţia ideală.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Deseori auzim vorbindu-se despre gusturile rafionate ale Balanţelor. Din tot zodiacul, aceşti nativi par să posede cea mai profundă cunoaştere de sine, astfel că ştiu să-şi aleagă inclusiv vacanţele astfel încât să aibă parte atât de relaxare, cât şi de un pic de nebunie şi distraţie. Amsterdam este oraşul ideal în care o Balanţă ar trebui să meargă vara asta în concediu.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

 Este o zodie care debordează de energie, nativii cu greu putân fi ţinuţi în resorturile all-inclusive. Detestă astfel de locuri şi ori de câte ori au ocazia evadează în natură, fie că este vorba doar de un weekend. Pentru o vacanţă mai lungă, aşa cum este cea de vară, nativilor din Scorpion li se potriveşte de minune Kathmandu, capitala Nepalului. Se pot găsi oferte bune de zbor spre această destinaţie chiar şi din Bucureşti.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dimensiunea spirituală a Săgetătorilor îi împinge pe aceştia să exploreze teritorii vaste şi necunoscute, unde îşi pot exercita pe deplin dorinţa de căutare. Imensitatea urbană a marilor orașe din America sau din Asia sunt locuri perfecte pentru a potoli setea de libertate a nativilor din Săgetător.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornilor le place să își planifice vacanțele de la A la Z, asemenea unui alt semn de pământ recunoscut pentru meticulozitate, Fecioara. Nativii din Capricorn doresc să îşi petreacă vacanţele în locuri liniștite și relaxante, de preferinţă destul de departe de civilizatie. O ţară ca Finlanda, vastă şi sălbatică, este un loc perfect o vacanţă aşa cum şi-o doresc, în contact cu natura.

Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorul este un semn zodiacal care face pereche cu Racul. În timpul vacanţei îi place să găsească diverse forme de familiaritate şi confort, astfel că pentru a satisface un Vărsător aranjaţi să vă petreceţi concediul într-un loc cu oameni sociabili. Croaţia, cu diversitatea sa, răspunde cel mai bine cerinţelor acestor nativi. Are un litoral frumos, un patrimoniu foarte bogat și oameni primitori.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Nativii din Peşti sunt persoane sensibile şi receptive. Le place să fie în permanent contact cu natura, iar pentru a le satisface exigenţele, vacanţa ideală poate fi o revenire la sursele primordiale, în Mexic, pe tărâmul aztecilor și mayașilor.