Unde se afla Marcel Toader în momentul în care a făcut infarct. Cine a ajuns primul la locul tragediei FOTO

Astăzi, showbizul a fost zguduit de o veste cumplită! Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la numai 56 de ani.

03 aug. 2019, 15:35

Marcel Toader a murit astăzi, la numai 56 de ani, scrie spynews.ro. Afaceristul se afla, în momentul morții, la avocatul său. Se pare că Marcel Toader a făcut infarct în curte și medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva, din păcate. Medicii l-au resuscitat timp de 45 de minute. În urmă cu doar câteva momente a sosit și fiul afaceristului, la locul tragediei.

Citeşte şi Marcel Toader a murit. Omul de afaceri s-a stins la numai 55 de ani

Marcel Toader traversa o perioadă dificilă

Omul de afaceri trebuie să recupereze 60.000 de euro de la doi prieteni cărora le-a împrumutat acești bani în urmă cu șase ani, însă trebuie să se mute și din apartamentul în care locuiește, fiind executat silit.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.”, a declarat Marcel Toader, la Star Matinal, în urmă cu scurt timp.