UNGARIA ROMANIA. Declaraţie INCREDIBILĂ făcută de selecţionerul MAGHIARILOR

UNGARIA ROMANIA. Germanul Bernd Storck, selecționerul echipei de fotbal a Ungariei, a declarat, joi, la conferința de presă oficială, că ar fi mulțumit și cu o remiză în meciul de vineri cu România, de la Budapesta, din preliminariile Euro 2016.

03 sept. 2015, 16:02
UNGARIA ROMANIA. Declaraţie INCREDIBILĂ făcută de selecţionerul MAGHIARILOR

UNGARIA ROMANIA. „Vom face tot ce vom putea. Aș fi mulțumit și cu un punct. Trebuie să fim realiști”, a declarat Storck, care va debuta cu acest prilej pe banca tehnică a Ungariei.

UNGARIA ROMANIA. Tehnicianul german nu se gândește la posibilitatea ca Ungaria să urce pe primul loc în grupă în cazul unei victorii la două goluri: „Dacă vom marca două goluri nu va mai conta clasamentul. Jocul nostru e foarte important”.

UNGARIA ROMANIA. Storck cunoaște rivalitatea româno-maghiară, dar speră că spectatorii vor avea un comportament civilizat și astfel echipa Ungariei nu va primi eventuale sancțiuni din acest motiv: „Să ne bucurăm împreună de meci, iar suporterii să ajute echipa și să lase la o parte rivalitățile”.

UNGARIA ROMANIA. Ameninţare TERIBILĂ de la Budapesta

UNGARIA ROMANIA. La rândul său, mijlocașul Daniel Tozser (Queens Park Rangers) a făcut apel la spectatori să susțină echipa. „Ne-ar plăcea să câștigăm, dar nu trebuie să uităm că jucăm cu echipa aflată pe locul 7 în clasamentul FIFA”, a subliniat Tozser. Ungaria ocupă locul 37 în ierarhia mondială, dată publicității joi.

UNGARIA ROMANIA. Iordănescu, declaraţie SURPRIZĂ înainte de UNGARIA – ROMANIA

UNGARIA ROMANIA. Antrenamentul oficial al echipei gazdă, la care jurnaliștii au avut acces doar în primul sfert de oră, a început cu câteva mișcări de încălzire, după care staff-ul tehnic a format trei grupuri, de șapte, șapte și opt jucători, dintre care doi în mijloc, ceilalți fiind obligați să lovească mingea dintr-o bucată.

UNGARIA ROMANIA. Scandal MONSTRU la NAŢIONALA ROMÂNIEI

UNGARIA ROMANIA. Meciul dintre naționalele României și Ungariei are loc vineri, de la ora 21,45 (ora României), pe Groupama Arena din Budapesta, în preliminariile EURO 2016. La București, toamna trecută, cele două echipei au terminat la egalitate, 1-1.