Mesajul de pe şoselele Ungariei: Ne cerem scuze pentru premierul nostru

Mai multe panouri cu mesajul "Sorry about our prime minister” (Ne cerem scuze pentru premierul nostru – n.red.) au fost amplasate în apropierea capitalei Ungariei, Budapesta.

13 iul. 2015, 12:55
Mesajul de pe şoselele Ungariei: Ne cerem scuze pentru premierul nostru

Vizibile de pe drumurile principale care intră în Budapesta, panourile ironizează mesajele Guvernului condus de Viktor Orbán, informează voceatransilvaniei.ro. „Ne cerem scuze pentru premierul nostru”, este mesajul amplasat pe marginea şoselelor.

Mai multe panouri cu mesajul „Sorry about our prime minister” (Ne cerem scuze pentru premierul nostru – n.red.) au fost amplasate în apropierea capitalei Ungariei, Budapesta. Vizibile de pe drumurile principale care intră în Budapesta, panourile ironizează mesajele Guvernului condus de Viktor Orbán, informează voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi Ungaria îşi fortifică graniţele. Gardul de la frontiera ungaro-sârbă este gata în câteva luni

Organizaţia MKKP din Ungaria este cea care a amplasat recent panourile, aproximativ 800 la număr, după ce, la mijlocul lunii iunie, a strâns 33 de milioane de forinţi în urma unei campanii. „O parte a campaniei este adresată străinilor, pentru că este ruşinos ca ei să vadă panourile Guvernului şi vrem să le arătăm că mulţi dintre noi gândim altfel”, susţin cei de la MKKP.