România pitorească: Stâlp de beton în mijlocul unei intersecţii din Cluj FOTO

Un stâlp de electricitate plasat în mijlocul unei intersecţii din cartierul clujean Bună Ziua este "nederanjat" din 2013. Străzile din zonă sunt private, iar autorităţile acţionează doar dacă sunt sesizate de oamenii care stau acolo.

14 apr. 2015, 10:32

Un stâlp de electricitate din cartierul Bună Ziua din Cluj, aflat chiar în mijlocul unei intersecţii, este subiectul glumelor atât a clujenilor care stau în zonă, cât mai ales a celor care vin în vizită, scrie citynews.ro.

„Elementul” care are rolul de a ilumina zona respectivă se află la intersecţia străzilor Carmen Silva şi Matyas Matyas, însă clujenii care stau acolo par că s-au obişnuit cu această imagine. Străzile sunt private, astfel că autorităţile pot acţiona doar dacă sunt sesizate de către oamenii din zonă. Potrivit unui clujean care locuieşte acolo, iniţial stâlpul era corect amplasat, însă datorită dezvoltării imobiliare a apărut o stradă nouă, astfel că acesta „dirijează” circulaţia de aproape doi ani.

Citeşte şi ULUITOR. Părinţii îi iau apărarea învăţătoarei din Cluj care jigneşte copiii VIDEO

Dacă oamenii nu au reuşit să ajungă la autorităţi cu această problemă, consilierul local Ioan Bîldea s-a autosesizat şi a promis că va face adrese scrise atât către Primărie, cât şi către Electrica, pentru ca acel stâlp să fie mutat din intersecţie. „Mi se pare un fel de capcană. Stâlpul pune în pericol siguranţa altora care trec, poate, pentru prima oară prin zonă”, a spus Bîldea.