UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING. Dică riscă şi foloseşte rezervele în Cupa României

UNIREA ALBA IULIA - FCSB LIVE VIDEO STREAMING. FCSB debutează astăzi în Cupa României, contra divizionarei de Liga a 3-a, Unirea Alba Iulia. Nicolae Dică va trimite în teren jucătorii care au prins minute puține în Liga 1. Meciul Unirea Alba Iulia - FCSB este în direct de la 21.30 (Digi, Telekom, Look) live pe RomaniaTV.net.

27 sept. 2018, 16:03
UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING. Dică riscă şi foloseşte rezervele în Cupa României

UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING. Chiar dacă FCSB a fost eliminată din Europa, iar ritmul meciurilor e unul mult mai lejer faţă de cel din sezonul trecut, Dică nu va folosi prea mulţi dintre jucătorii de bază la partida de azi, cu Unirea Alba Iulia.

UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING Echipe probabile:

Unirea: Suciu – F. Morar, Potopea, I. Grozav, Al. Giurgiu – Goguţa – Davidaş, P. Păcurar, Selagea, Cl. Marcu – Cl. Oara

FCSB: Vlad – Jakolis, Nedelcu, Morais, Filip – Zlatinski, Filip – Roman, Moruţan, Daniel Benzar – Rusescu

Foarte probabil, va miza pe nume precum Jakolis, Benzar, Moruţan, Zlatinski, care au evoluat puţin în ultima perioadă. Duminică, în Liga 1, FCSB va disputa meciul din etapa a 10-a, la Tg. Mureş, împotriva lui FC Hermannstadt.

Echipa probabilă în meciul de Cupă: A. Vlad – Jakolis, Planici, J. Morais, Stan – Zlatinski, Filip – M. Roman, D. Benzar, Moruţan – Rusescu

Unirea Alba Iulia – FCSB e meciul 16-imilor Cupei României. Partida va avea loc la Zlatna şi va putea fi urmărită în această seară, în direct pe Digi Sport 1, de la ora 21:30.

Cupa României a fost scutită până acum de surprize, iar FCSB nu vrea să „strice statistica”. Dacă în sezoanele anterioare Cupa nu era atât de importantă pentru roş-albaştri, care erau mult mai interesaţi de campionat şi cupele europene, acum situaţia e alta. Vicecampioana nu joacă în Europa, astfel că obiectivul e clar: eventul.

Chiar şi aşa, forţat de împrejurări, Dică va folosi contra Unirii Alba Iulia o formulă experimentală.

Unirea Alba Iulia – FCSB. Probleme în defensivă

Din exterior, vicecampioana arată ca un club amator. Echipa a pornit la drum în actualul sezon cu doar doi fundaşi centrali de meserie, iar inevitabilul s-a produs. Bălaşa s-a accidentat, într-o situaţie cum nu se poate mai grea pentru staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Momcilovic, cel desemnat să evolueze în centrul defensivei în cazul în care există probleme, a suferit o recidivă şi va mai lipsi cel puţin o lună. Ca dezastrul să fie complet, şi Planic acuză probleme, el având dureri la genunchi după confuntarea din campionat, cu Dunărea Călăraşi. În acest context, sârbul va fi protejat diseară, urmând ca pereche în defensiva FCSB să facă doi jucători reprofilaţi: Nedelcu şi Junior Morais.

Trebuie spus că amatorismul pare total la FCSB. Becali visa la grupele Europa League şi la titlu, în condiţiile în care lotul are doar doi fundaşi centrali de meserie. În schimb, pentru cele trei poziţii de mijlocaş ofensiv se luptă 7 fotbalişti: Man, Roman, Tănase, Moruţan, Teixeira, Daniel Benzar, Florinel Coman.

Astfel, pentru duelul cu Unirea, în dorinţa de a întări defensiva, Dică i-a chemat în lotul echipei mari pe Cană şi Marian Botezatu, de la formaţia a doua a clubului.

„Este trist că nu am organizat pe Cetate meciul, cu 10-12.000 de suporteri în tribună altfel era. Vrem să ne autodepăşim, să ducem, dacă putem partida în prelungiri şi lovituri de departajare. Eu zic că la Zlatna forţele se vor egala şi FCSB va avea un meci greu cu noi”, a spus Paul Păcurar, unul dintre oamenii de bază ai echipei din Alba Iulia.

„Mă simt mândru că reprezint Unirea Alba Iulia şi am parte de un asemenea meci, cu care te întâlneşti în zeci de ani. Cu siguranţă, pe «Cetate», casa noastră şi stadionul plin, era altceva. Suntem pregătiţi pentru un asemenea duel, ce suscită un interes major”, a comentat şi căpitanul Ciprian Selagea.

UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING. Se joacă cu casa închisă

Biletele s-au epuizat rapid, preţul unuia fiind de 50 de lei, şi a fost montată şi o tribună mobilă pentru a mări capacitatea arenei. Cei 2.600 de fani care au intrat în posesia tichetelor pot intra în stadion cu două ore înaintea jocului.

UNIREA ALBA IULIA – FCSB LIVE VIDEO STREAMING. Ce au făcut sezonul trecut

În ediţia trecută, echipa lui Dică s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de FC Hermannstadt, ardelenii câştigând cu 3-0. Altfel, Unirea Alba Iulia a fost eliminată în turul al doilea, cei de la Industria Gâlda învingând cu 2-1.