UNTOLD 2018: Sute de artişti vor urca pe scenă. Programul festivalului

Publicat: Miercuri, 01 August 2018 16:40 // Actualizat: Miercuri, 01 August 2018 16:47 // Sursa: romaniatv.net

Untold 2018 continuă tradiția! Scenele din Cluj îi așteaptă pe mai marii muzicii: The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike, acestea fiind doar câteva dintre ele.

UNTOLD 2018: Mii de iubitori ai muzicii vor lua cu asalt Clujul, în perioada 2-5 august la festivalul UNTOLD.

Participanții pot trăi clipe unice alături de sutele de artiști care vor evolua pe scenele festivalului: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Time, Trance, Earth.

DJ-ul olandez, al cărui fan declarat este și edilul Clujului, Emil Boc, a mixat la Untold încă de la prima ediție din 2015, acesta formându-și un obicei din a petrece răsăritul soarelui alături de spectatorii din România, atunci când urcă pe scenă. În 2017, show-ul lui Armin a depășit 5 ore.

La ediția din acest an, Armin van Buuren și-a dorit să fie cel care va face din ceremonia de închidere a evenimentului clujean un moment unic și de neuitat.

Toti participanții la festivalul Untold 2018 trebuie să știe că, la ediția de anul acesta au posibilitatea de a efectua online o mare parte a procesului de check-in. Acesta se realizează astfel: începând din data de 26 iulie 2018, fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul untold.com și se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in.

Fanii trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in și pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival.

Citeşte şi UNTOLD 2018, măsuri extreme de siguranţă în timpul festivalului. Vor fi montate 70 de camere video de supraveghere

Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul sau abonamentul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in.

Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise și în zilele pre-festival, în 31 Iulie-1 August 2018 în intervalul orar 14.00 – 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 – 08.00.

Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vor avea nevoie și de documentul care atestă acordul părinților care poate fi găsit pe https://untold.com/static/parental-consent-ro.pdf. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

Sistemul de plată va fi implementat într-o formula integrată cu sistemul de acces. Acest sistem integrat este pus la dispoziție de Banca Transilvania și susținut de VISA, cardul oficial al festivalului. Pentru acest eveniment, participanții vor avea la dispoziție o brățară din țesut textil cu un chip RFID integrat.

Împreună cu Banca Transilvania și VISA, organizatorii festivalului Untold, au pregătit peste 80.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat.

În perimetrul festivalului, vor exista 80 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă participanților încărcarea brățărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in online, de pe aplicația Untold sau de pe site-ul www.untold.com.

Fanii care vor să folosească banii cash pentru încărcarea brățărilor trebuie să știe că în perimetrul festivalului va exista 1 ATM al Băncii Transilvania.

Banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 6 August 2018, ora 10.00.

Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai frecventate, căsuțele vor rămâne deschise NON-STOP.

Programul pe zile, ore și scene poate fi consultat pe site-ul www.untold.com, dar potrivit organizatorilor festivalului, programul poate suferi modificări.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
artisti untold program UNTOLD Untold
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H