UNTOLD organizează un târg de Crăciun în București. Primarul Sectorul 6 Ciprian Ciucu: „Va fi la un alt nivel”

UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Creatorul festivalurilor Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, vor organiza Târgul de Crăciun ”West Side Christmas”, din Sectorul 6 al Capitalei.

20 oct. 2022, 14:26
UNTOLD organizează un târg de Crăciun în București. Primarul Sectorul 6 Ciprian Ciucu: „Va fi la un alt nivel”

În timp ce primarul general al Capitalei Nicuşor Dan cerșește luminițe de Crăciun de la firmele publice și private pentru a aduce atmosfera de sărbătoare și în Bucureşti, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu promite feerie de Crăciun în parcul Drumul Taberei.

„Anul acesta îmi doresc ca Târgul de Crăciun ”West Side Christmas”, din Sectorul 6 să fie cu adevărat elegant și special. Și, cu același obiectiv ca anul trecut, să se autosusțină financiar. S-a putut, se poate iar, dar mai atractiv, mai vizitat, mai profesionist organizat. A fost fain anul trecut, dar acum ne-am propus să ridicăm ștacheta cu ajutorul profesioniștilor.

Anul acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare și mai fain parc tematic de Crăciun din Capitală”, a anunţat primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu.

Citeşte şi: Zile libere 2022. Mininvacanţe reduse de Crăciun şi Anul NOU. Festin de libere în ianuarie 2023

Edilul promite că „Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă”, „un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie”.

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie. Până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București. Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Accesul la târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei va fi gratuit, iar programul și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare. „Am văzut proiectul, planșa, și tot ce se pregătește. Va fi la un alt nivel.”, promite Ciprian Ciucu.