Unui bătrân care vorbea cu Barna i s-a făcut rău. Staff-ul de campanie a făcut glume: A vorbit Barna, a murit unu’ VIDEO

După Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, Dan Barna a avut parte şi el de un incident în campania electorală, când unui bătrân din audienţă i s-a făcut rău. După ce bătrânul şi-a revenit, membrii echipei de campanie au făcut glume pe seama incidentului: "A vorbit Barna, a murit unu'".

07 nov. 2019, 11:27
Unui bătrân care vorbea cu Barna i s-a făcut rău. Staff-ul de campanie a făcut glume: A vorbit Barna, a murit unu’ VIDEO

Secvenţa a fost surprinsă de reporterii Recorder.ro, care l-au urmat pe Dan Barna în campania electorală. Însoţit de echipa de campanie, liderul USR vorbea cu mai mulţi bătrâni într-un parc bucureştean. La un moment dat, unui bătrân is-a făcut rău şi a fost la un pas să se prăbuşească de pe bancă, dar a fost susţinut de Dan Barna.

Vecinii bătrânului au spus că acesta are probleme cu inima. După ce bărbatul şi-a revenit, Barna şi echipa lui au plecat, nu înainte de a-i da un pliant electoral şi câteva sfaturi de sănătate.

Imediat ce s-au depărtat de grupul bătrânilor, un tânăr din echipa lui Dan Barna a remarcat ironic că „asta ne mai trebuia”, să moară cineva în campanie. „A vorbit Barna, a murit unu'”, a comentat tânărul.

Şi Clotilde Armand, europarlamentar USR, a glumit pe seama incidentului: „Dan, ai un efect important asupra oamenilor”.

Dan Barna nu a spus nimic, în schimb a avut nevoie de o gură de suc pentru a-şi reveni din emoţia momentului.

Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă au fost martorii unor incidente similare în campania electorală. Preşedintele a fost acuzat că a asistat nepăsător la leşinul unui militar din garda de onoare, în timp ce alţii i-au luat apărarea, spunând că nu a observat incidentul.

Viorica Dăncilă, în schimb, a văzut când unui bătrân i s-a făcut rău la o adunare electorală şi chiar a intervenit să dea o mână de ajutor.