Atacatorul care a înjunghiat un tânăr din Centrul Vechi din Capitală a fost PRINS

Atacatorul care a înjunghiat un tânăr în Centrul Vechi din Capitală, în urmă cu o lună şi jumătate, a fost prins de către autorităţi, în afara ţării. Complicele său a fost reţinut la scurt timp, după incident.

19 iun. 2015, 06:13
Atacatorul care a înjunghiat un tânăr din Centrul Vechi din Capitală a fost PRINS

Atacatorul a fost localizat în Spania şi a fost prins de către poliţişti, informează România TV. Cuţitarul a fost dat în urmărire generală, iar în cele din urmă poliţiştii au reuşit să îl localizeze. Procedurile de predare în interiorul Uniunii Europene durează între două și patru săptămâni, fiind vorba de o procedură simplificată, și nu de extrădare.

Atacatorul a fost găsit abia la o lună şi jumătate de la producerea incidentului.

Un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat de șapte ori cu un cuțit în abdomen, pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La o lună de la producerea incidentului, victima celor doi agresori din centrul Capitalei a retrăit momentele de groază care l-au făcut pentru o clipă să vadă moartea cu ochii.

„Individul ăsta care m-a înjunghiat a venit şi m-a întrebat: „Vrei să-ţi arăt ce am în buzunar?”. Când am zis „Ce ai în buzunar?”, a scos un cuţit şi m-a tăiat. Am pus mâna. După am plecat de acolo, m-am întors cu spatele, m-a tăiat în spate, m-a împins cu picioarele, am căzut în perete şi acolo m-a mai tăiat de trei, patru ori”, a povestit bărbatul înjunghiat.

Citeşte şi Bărbatul înjunghiat în Centrul Vechi, primele declaraţii: Venise o fată şi mă ţinea şi îmi zicea să rezist

Bărbatul a zăcut într-o baltă de sânge. S-a gândit că nu va supravieţui şi nu va apuca să-şi revadă fiul de doar 14 ani. A avut noroc cu o tânără, care a stat lângă el şi l-a încurajat până când au ajuns medicii.