Unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti auto a murit la 43 de ani. Se afla cu o motocicletă în teste

Jurnalistul auto Davey G. Johnson a fost găsit mort, joi, după aproape două săptămâni de căutări pe scară largă în California de Nord. El avea 43 de ani.

21 iun. 2019, 18:10
Unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti auto a murit la 43 de ani. Se afla cu o motocicletă în teste

David Gordon Johnson fusese declarat dispărut vineri, 7 iunie, și fusese văzut ultima oară două zile mai devreme, pe 5 iunie. Motoclicleta lui, o Honda pe care o luase în teste de la producător, a fost găsită într-un loc amenjat pentru odihnă din zona Mokelumne Hill, California, iar mai multe dintre lucrurile sale au fost găsite lângă râul Mokelumne, unde s-a oprit să-i trimită o fotografie unui prieten.

În ultimele două săptămâni au avut loc ample acţiuni de căutare, însă abia joi jurnalistul a fost găsit, în râul Mokelumne. Cauza morţii sale, stabilită de legişti, este înecul accidental, potrivit presei californiene.

Este atât de plin de viață și nu am întâlnit niciodată pe nimeni ca el„, declara la începutul acestei săptămâni Jaclyn Trop, jurnalistă auto și iubita lui Davey, într- un interviu acordat CBS Morning. „Sunt atâtea întrebări„, mai spunea ea.