Unul dintre cei mai celebri travestiţi din România, CONDAMNAT la patru ani de închisoare pentru SEX cu minori

Traian Cojocaru, alias Dana Ionescu, desemnat Miss Travesty, în 2010, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, după ce s-a aflat că acesta, împreună cu un medic braşovean, a întreţinut relaţii sexuale cu minori.

04 aug. 2014, 10:36

Dupa doi ani de procese, unul dintre cei mai celebri travestiti din Romania este pe punctul de a ajunge la inchisoare. Judecatorii brasoveni au decis ca Traian Cojocaru, cu numele de scena Dana Ionescu, sa petreaca urmatorii patru ani dupa gratii.

Potrivit cancan.ro, sentinta este cu executare, dar nu definitivă. Acesta nu are sperante prea mari ca va scapa de puscarie, mai ales ca impotriva lui sunt patru barbati care au depus plangere ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minori.

Traian Cojocaru a castigat titlul de Miss Travesty, in 2010, cu numele de scena Dana Ionescu, pe care si l-a pastrat pe toata aceasta perioada cat a cantat prin localurile din Brasov, acolo unde este suspectat ca l-ar fi cunsocut si pe medicul cardiolog implicat in acest dosar absolut scandalos, Horatiu Rus.

Medicul, casatorit si cu un copil, este acuzat ca ar fi abuzat de minori aflati sub tratament medical. In rechizitoriu, procurorii au relatat o discutie halucinanta intre medic si minori, care erau conditionati sa intre in operatie printr-o partida de sex oral.

Citeşte şi: Travestitul care s-a dat drept călugăr şi a fugit cu banii mănăstirii, condamnat la închisoare