Unul dintre cei mai de temuți lideri interlopi și „mâna dreaptă” a lui Fulgy, snopit în bătaie la o nuntă

Liderul interlop Fane Vancică a primit o bătaie cruntă de unul dintre locotenenții de bază ai lui Nuțu Cămătaru, la o nuntă, ce a avut loc într-o locație de lux din Capitală.

10 sept. 2021, 10:04
Unul dintre cei mai de temuți lideri interlopi și „mâna dreaptă” a lui Fulgy, snopit în bătaie la o nuntă

Liderul interlop Fane Vancică, cel care în urmă cu zece ani, l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, este și unul dintre tovarășii de bază a lui Fulgy. Fiul Clejanilor a amenințat un agent de pază de la un cazino bucureștean, apoi a revenit însoțit de Vancică și l-a scuipat pe bărbat, în timp ce filma cu telefonul mobil.

Fane Văncică a participat, la sfârșitul lunii august, la o nuntă organizată de unul dintre cele mai înstărite clanuri de romi. În acest context, liderul interlop s-a întâlnit cu Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre oamenii din anturajul lui Nuțu Cămătaru, cercetat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată, în care este acuzat de fapte comise cu violență.

Pe lângă fizicul său impresionant, Box este ușor de recunoscut după coada pe care o poartă încă de când era foarte tânăr. Potrivit unor martori, Vancică l-ar fi apucat de coadă și l-ar fi tras ușor, abordând un aer superior.

Fără să stea la discuții, Box s-ar fi ridicat de pe scaun și i-ar fi dat acestuia un pod de palmă în maxilar. În urma loviturii, omul din spatele lui Fulgy s-ar fi prăbușit la pământ, moment în care mai mulți interlopi aflați de față ar fi scos imediat cuțitele.

Speriați, mulți dintre meseni au plecat în grabă fără să le mai dea mirilor darul de nuntă. În acest sens, organizatorii l-ar fi contactat pe Vancică și i-ar fi spus că, din punctul lor de vedere, trebuie să achite prejudiciul provocat din propriul buzunar, iar suma ar fi fost evaluată undeva la 200.000 de euro, relatează Spynews. 

Interlopul Gone Barbaru, bătut cu sălbăticie într-un local, după ce şi-a ameninţat soţia

În luna aprilie a acestui an, interlopul transmisese live pe Facebook că oricine vrea să facă afaceri în Constanța trebuie să-l anunțe pe el. La câteva zile, Gone Barbaru a revenit şi şi-a cerut scuze, spunând că a fost înţeles greşit deoarece nu se exprimă bine în limba română. Recent, Anton Barcsa a apărut într-un nou live, plin de cusături și cu capul bandajat, povestind cum a fost măcelărit în fața propriei soții, într-un local din Reghin, informează newsweek.ro.

”Explic în română, să înțeleagă și mass media, care dintr-un clan, adică dintr-un singur membru care face parte din clanul Barcsa au făcut două clanuri. Am mers la Casablanca, acolo am fost urmărit, așteptat de finul lui tata, Biga Augustin. Gusti, celebrul interlop Gusti! Eu mă certam cu nevastă-mea acolo dintr-o prostie. Am început să strig acolo că dacă apuc să scot briceagul vor fi 30 de crime… Și Deneș cu Neamțu, cu Mărcuș și încă cineva, nu-mi aduc bine aminte, erau acolo. Eu mi-am comandat 100 de Jager și când am ieșit afară Deneș deja mă aștepta cu scaunul. Atunci eu am luat un scaun și m-am apărat. Când am văzut că nu am cu cine, am fugit în bucătărie și mi-am luat un cuțit să mă apăr. Se vede clar pe camere”, a povestit Gone Barbarul într-un live pe Facebook.

Gone a povestit că și el a dat, deși pe imagini se vede altceva.

”Și am dat în stânga și în dreapta, nu lăsam pe nici unul să se apropie de mine. Pe baza asta, Deneș sună la văru-său, Biga Augustin, celebrul interlop Gusti. Ia o macetă cu el și începe în stânga și-n dreapta. Eu strigam la el: Gusti, ești finul lui tata!, el spunea: Nu sunt finul nimănui. Și poc, mi-a dat una. A dat-o cu sete. Nu e vorba de Gusti aici, e vorba și de Deneș. Și de tatăl lor. Nu știu cine l-a înjunghiat pe Deneș, nu-mi aduc aminte nimic”, a mai spus Gone.