Unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood şi-a snopit în bătaie soţia. Împreună au un băiat de 3 ani

Actorul Orlando Bloom şi soţia sa, modelul Miranda Kerr, s-au despărţit anul trecut după 3 ani de căsnicie. Presa din SUA a aflat abia acum motivul şocant al despărţirii lor: violenţa conjugală.

29 iun. 2014, 09:47

Miranda Kerr şi Orlando Bloom au cariere de succes, un copil superb, pe micuţul Flynn (3 ani), iar în lumina reflectoarelor păreau cuplul perfect, însă presa de scandal din SUA scrie că situaţia nu a fost niciodată roz între supermodelul Victoria’s Secret şi actorul din „Stăpânul inelelor„.

Potrivit libertatea.ro. jurnaliştii americani susţin că au aflat dedesubturile separării subite a unuia dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Conform unor surse din anturajul celor doi, Miranda ar fi mărturisit că, spre finalul mariajului, Orlando bea din ce în ce mai mult, uneori până cădea lat, şi că, în repetate rânduri, a snopit-o în bătaie.

„Bea atât de mult, că de multe ori uita unde se află şi se transforma într-un cu totul alt om. De multe ori devenea irascibil, chiar violent”, a povestit un prieten de-al supermodelului despre Bloom.

Deşi nu a apărut niciodată în public cu semne de agresiune pe corp, au fost situaţii când frumoasa australiancă a fost văzută ieşind în fugă din locuinţa lor, cu fiul ei în braţe şi extrem de supărată.

Starul din „Pirates of the Caribbean” şi modelul de la Victoria’s Secret şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit în iulie 2010. Cei doi au împreună un băieţel, Flynn, născut în 2011.