Unul dintre cei mai iubiţi burlaci de pe la noi a recunoscut că a făcut SEX ÎN TREI: Dacă te ţine instalaţia

Liviu Vârciu este, fara doar si poate cel mai mare crai din showbizul autohton. Artistul a recunoscut recent că a experimentat si sexul in trei, de care se declara aboslut fascinat. A dus doua fete acasa si si-au facut de cap toata noaptea.

25 ian. 2015, 10:29

Liviu Varciu si-a permis sa-si satisfaca toate fanteziile sexuale printre care si sexul in trei. Vârciu a fost mai mult decât satisfacut de experienţă şi le-a împărtăşit toate detaliile celor apropiaţi, mândru de isparava lui.

„E foarte tare sa faci sex in trei, daca te tine instalatia. Logic, asta e de facut atunci cand esti burlac ca, daca ai o iubita, nu ai cum sa faci treaba asta, e de prost gust. Dar daca esti singur e chiar fain. Sa ne intelegem, un el cu doua femei, invers nu mi se pare ok, n-as incerca asa ceva”, s-a confesat artistul unui prieten apropiat chiar zilele trecute, potrivit cancan.ro.

Vezi şi: Liviu Vârciu nu se mai fereşte de nimeni! A mers cu NOUA iubită la mall

Recent, paparazzi de la SpyNews l-au fotografiat pe Liviu Vârciu la braţul unei brunete sexy, domnişoară care pare a fi noua sa iubită. Dacă înainte artistul se sfia să apară în compania domnişoarelor, acum el nu s-a mai ascuns de nimeni.

Liviu Vârciu i-a spus că o iubeşte pe Facebook. Fanii au dat mii de LIKE-uri: Sunteţi frumoşi foc amândoi

Astfel, Liviu Vârciu ajuns într-un mall din Capitală cât timp îşi aştepta noua parteneră a schimbat câteva cuvinte cu un grup de prieteni cu care s-a întâlnit, iar apoi când partenera sa a ajuns la locul stabilit cei doi au pornit spre cinematograful din mall ţinându-se de mână. După terminarea filmului cei doi au plecat împreună.

Citeşte şi  Liviu Vârciu, cu lacrimi în ochi. Mărturii CUTREMURĂTOARE despre cea mai grea perioadă din viaţa sa