Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19: „A dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui”

Mariciu, unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, a fost la un pas să-şi piardă fiul de doar câteva luni din cauza covid-19. Micuţul ar fi luat virusul de la o persoană nevaccinată.

18 oct. 2021, 19:19
Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19: „A dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui”

Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19. Este vorba despre Marian Ionescu, vlogerul cunoscut şi sub numele de Mariciu.

Unul dintre cel mai cunoscuţi vlogeri din România, la un pas să-şi piardă fiul din cauza covid-19

Mariciu a povestit coşmarul prin care a trecut el şi soţia lui după ce fiul acestora de doar câteva luni s-a infectat cu coronavirus.Micuţul a fost internat la Spitalul Gomoiu cu febră 40, ajungând la ATI. Din fericire, în prezent micuţul este bine.

Citeşte şi Mesaj cutremurător transmis de un cunoscut medic: „Dragi români, fain că v-ați ținut tari și nu v-ați vaccinat. Hai parastase!”

”De joi seară încoace, trecem prin cele mai grele momente. Noel cu Georgiana sunt internați în spital, la Gomoiu, asta pentru că Noel a ieșit pozitiv la testul Covid, după două zile cu febră mare și multe teste Covid care au ieșit negative.

Joi s-au internat, iar vineri dimineață, între 4 și 6, Noel a dus cea mai cruntă luptă pentru viața lui de până acum, am crezut că-l pierdem. Pe scurt, avea febră foarte mare, a ajuns la 40 plus, după care a scăzut la 34, a făcut hipotermie, sau subfebră.

O să vă descriu o poză pe care mi-a trimis-o. Era în pătură, cu sticle cu apă caldă, așa au decis asistentele să îl revitalizeze, și era alb și transparent în același timp.

Au fost cele mai grele momente din viața mea și cele mai cumplite momente din viața Georgianei (soția lui Marian -n.r.). A fost o luptă de la ora patru până la ora șase. De la patru până la cinci s-a luptat Georgiana, până l-au trimis la ATI. La ATI l-au pus într-o pătură electrică, cu aer cald, apoi și-a revenit”, povesteşte Mariciu într-un vlog.

Micuţul ar fi luat virusul de la o persoană nevaccinată.

Citeşte şi O nouă zi cu niciun pat la ATI! Sistemul medical din România, la pământ. Pacienții au ajuns să moară în ambulanțe

Până luni, 18 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.467.401 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.830 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.245.422 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.141 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 145 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.