Unul dintre copiii minune ai cinematografiei mondiale a murit subit. Nimeni nu ştia să fi avut probleme de sănătate

Raphael Coleman, unul dintre copiii minune ai cinematografiei britanice, a murit subit, la doar 25 de ani. Prietenii şi cunoscuţii sunt şocaţi, nimeni din anturajul său neştiind ca acesta să fi avut probleme de sănătate.

11 feb. 2020, 07:37
Unul dintre copiii minune ai cinematografiei mondiale a murit subit. Nimeni nu ştia să fi avut probleme de sănătate

Raphael Coleman şi-a dobândit celebritatea pentru rolul din filmul Nanny McPhee, iar anunţul decesului a fost făcut chiar de mama acestuia, Liz Jensen, care a scris pe Twitter: „Odihneşte-te în pace iubitul meu fiu Raphael Coleman, aka Iggy Fox. El a murit făcând ceea ce a iubit, pentru o cauză nobilă. Familia sa n-ar putea fi mai mândră. Să sărbătorim tot ce a înfăptuit în scurta sa viaţă şi să ne bucurăm de moştenirea lăsată„.

Citeşte şi Doliu în lumea filmului. Actorul şi comediantul Abam Bocey a murit la 32 de ani

La momentul morţii, Raphael Coleman lucra la Extinction Rebellion, iar potrivit tatălui său a murit „fără a avea probleme cunoscute de sănătate”.

Coleman a interpretat rolul Eric Brown în 2005, în filmul pentru copii Nanny McPhee, alături de staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth, după care a apărut pe afişul altor producţii, precum It’s Alive şi The Fourth Kind.

În anul 2010 i-a fost decernaz premiul Cel mai Bun Tânăr Actor, la Festivalul Britanic de Film Independent.