Unul dintre copiii răniţi în accidentul de microbuz de pe DN1 a murit

Unul dintre copiii fotbalişti la echipa de juniori din Făgăraş, răniţi în weekend în accidentul de microbuz de pe DN1, a murit la spital, informează România TV. Băiatul era în comă de sâmbătă, după ce microbuzul în care se afla s-a răsturnat într-o curbă, din cauza vitezei.

15 apr. 2013, 09:32
Unul dintre copiii răniţi în accidentul de microbuz de pe DN1 a murit

Băiatul de 12 ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme craniene, medicii au încercat stabilizarea acestuia, dar nu l-au mai putut salva.

Starea celorlalţi copii răniţi în accident este stabilă. Cei mai mulţi dintre ei au fost deja externaţi.

Opt copii, fotbalişti la o echipă de juniori din Făgăraş, au fost transportaţi la spital, unii dintre ei fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat sâmbătă, în jurul orei 17.30, pe DN 1, lângă localitatea braşoveană Perşani.

Microbuzul circula dinspre Braşov spre Făgăraş, iar în el se aflau 14 copii, cu vârste de 10-13 ani, opt dintre aceştia fiind răniţi.

Accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului, în vârstă de 64 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul lui de mers, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Cosmin Giosanu.