Unul dintre marii artişti ai României cere ajutor: „Cancerul a recidivat”

Ghiţă Danciu suferă de cancer la gât și are nevoie urgentă de ajutor, pentru a nu-și pierde vocea. Ghiţă Danciu a cântat atât pe scena celebrului Cenaclu Flacăra, dar a făcut şi turnee cu Holograf şi Iris.

13 nov. 2018, 12:32
Unul dintre marii artişti ai României cere ajutor: „Cancerul a recidivat”

Fondatorul grupului ‘Orizont 77’, cel care a încântat cu vocea sa şi chitara mai multe generaţii, riscă să nu mai poată cânta. ‘Ghiţă Danciu are nevoie de vindecare. Şi de bani pentru a obţine această vindecare. E vorba de suma de 30.000 de euro, necesară pentru extirparea tumorii canceroase de la laringe, o operaţie complicată care se efectuează în Austria’, au scris prietenii care au distribuit anunţul prin care artistul cere ajutor, conform directmm.ro

‘Boala mea a recidivat şi am nevoie cât mai urgent de 30.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în străinătate. Cei care doresc să mă sprijine, prin donaţie sau sponsorizare, o pot face în contul Asociaţiei Culturale Transilvania Folk: IBAN RO02CECEC001946008363031, deschis la CEC Bank Baia Mare’,  este mesajul lui Ghiţă Danciu.