Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare. Câţi ani a primit bărbatul

Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că au agresat violent un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a-i răpi câinii starului a fost condamnat la patru ani de închisoare, miercuri, la Los Angeles, potrivit AFP.

04 aug. 2022, 12:56
Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare. Câţi ani a primit bărbatul
Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare

Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare. Jaylin Keyshawn White, 20 de ani, a pledat vinovat de furt, recunoscând că a făcut parte dintr-un grup care a tras asupra lui Ryan Fischer atunci când acesta se plimba cu cei trei câini din rasa Bulldog Francez, la Hollywood, în februarie 2021.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, senzualitate debordantă pe covorul roșu, alături de Lady Gaga și Salma Hayek, la premiera filmului ”House of Gucci”

Unul dintre răpitorii câinilor lui Lady Gaga, condamnat la închisoare

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată doi bărbaţi care coboară dintr-o maşină lângă angajatul cântăreţei, înainte de a-l răni cu gloanţe în piept.

Indivizii i-au luat pe cei doi câinii, Koji şi Gustav, şi au fugit lăsându-l pe Ryan Fischer prăbuşit, cu răni grave.

Al treilea câine, Miss Asia, a fugit dar s-a întors şi s-a ghemuit lângă cel care îl plimba.

Lady Gaga, cunoscută pentru melodiile „Poker Face” sau „Bad Romance”, a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru câinii ei preţioşi.

O femeie i-a adus înapoi, spunând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată. Potrivit poliţiştilor, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre agresori şi a fost desemnată să ia recompensa în numele lor.

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi de tentativă de ucidere şi de furt în aprilie 2021, scrie News.ro.

Unul dintre ei, autorul atacului, a fost eliberat din greşeală în aprilie, ca urmare a unei erori administrative. De atunci, autorităţile în caută pe James Howard Jackson şi au oferit până la 5.000 de dolari recompensă pentru orice informaţie care să ducă la prinderea lui.

Cazul a popularizat această rasă de câini preferată de vedete. Pentru infractori, mărimea lor şi preţul mare îi fac ţinte principale pentru revânzarea pe piaţa neagră.

Lady Gaga este foarte ataşată de câinii ei care o însoţesc frecvent la evenimente publice şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare.