UPB va organiza un concurs de idei şi aplicaţii software

Publicat: Vineri, 12 Februarie 2016 11:27 // Actualizat: Vineri, 12 Februarie 2016 11:27 // Sursa: romaniatv.net

Studenții și elevii de liceu cu vârsta de peste 14 ani, interesați să își dezvolte abilitățile de proiectare și implementare a unor aplicații mobile, pot să participe la concursul anual de idei și aplicații software - "MobilPRO-Inovare și Mobilitate" care este organizat de Universitatea Politehnica din București.

Potrivit site-ului UPB, prin participarea la concurs, echipele sunt încurajate să își ducă ideile către o formă de proiect funcțional, care poate fi instalat pe un dispozitiv mobil, atât pentru a câștiga premiile destinate celor mai bune aplicații, cât și pentru a-și valorifica ulterior rezultatele în magazinele de aplicații mobile sau a-și transforma proiectul în propria afacere.

Organizatorii propun pentru acest an trei teme de concurs: automobile inteligente, aplicații mobile, internet of things.

"Niciuna din temele propuse nu impune vreo limitare de tehnologie, platformă sau limbaj de programare utilizate", precizează organizatorii.

Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 4 martie, pre-jurizarea urmând a avea loc între 4 — 7 martie. Deschiderea oficială a concursului va avea loc pe 17 martie, iar susținerea proiectelor în următoarele două zile.

Înscrierea la concurs se poate face accesând www.mobilpro.lse.org.ro/inscrieri, juriul fiind format din cadre didactice de la UPB, membri ai Ligii Studenților Electroniști și reprezentanți ai partenerilor "MobilPRO".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 feb 11:47
... Studenții și elevii de liceu cu vârsta de peste 14 ani, interesați să își...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H