Upgrade Education anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în platforma educațională „Agora”, care poate fi acum accesată la nivel internațional

Platforma „Agora” este dezvoltată intern de către Upgrade Education, sumarizând peste 1 an de muncă și peste 200.000 euro investiți.
Alina Costache
05 apr. 2023, 23:46
Upgrade Education anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în platforma educațională „Agora”, care poate fi acum accesată la nivel internațional
Constantin Bosinceanu

În prezent, platforma care simplifică accesul la mentorat personalizat este utilizată de peste 500 de elevi și peste 150 mentori.

Aproximativ 15% din încasările companiei în acest an provin din mediul internațional, urmând ca până la finalul anului să depășească 30% din încasări realizate în afara României.

Upgrade Education, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul mentorat-ului personalizat pentru admiterea la universități din top 150 mondial, anunță finalizarea investiției de 200.000 euro în Agora – noua platformă online de mentorat. Aceasta pune la dispoziție elevilor înscriși în programele Upgrade posibilitatea de a accesa cursuri, planifica sesiunile de mentorat, completa teme și task-uri pentru acasă, dar și verificarea cunoștințelor după finalizarea unui curs prin modele de chestionare dezvoltate pentru a impulsiona progresul elevilor.

Platforma noastră, Agora, răspunde în acest moment la două nevoi cheie pe care le-am identificat în ultimii ani în relatia cu clienții noștri. Prima dintre acestea este axată pe performanța elevului, iar aici am structurat lucrurile astfel încât să evaluăm constant performanța elevului, iar în cazul în care apar sincope în evoluția acesteia, să primim notificări automatizate, astfel încât să putem să interveni punctual și să remediem situația. A doua nevoie se axează pe transparența de care părintele este necesar să beneficieze, iar aici am dezvoltat o serie de mecanisme automatizate, prin care părintele beneficiază de feedback în timp real cu privire la progresul realizat de către elev”, spune Constantin Bosinceanu, fondator Upgrade Education.

Conform unor studii interne, peste 15.000 elevi români pleacă anual pentru a studia la universități din Uniunea Europeană, UK sau SUA. O piața estimată la peste 5 milioane de euro, însă, la nivelul întregii Uniuni Europene este de 100 de ori mai are – aproximativ 503 milioane euro.

Majoritatea elevilor români preferă universități din Uniunea Europeană (aprox. 80%), în timp ce restul de 20% sunt împărțiți între Statele Unite și Marea Britanie. În ultimii ani, ca urmare a Brexit-ului și a înăspririi condițiilor financiare pentru elevii din UE, cei care în mod normal ar fi optat pentru universități din UK se orientează acum către universități din Olanda, Italia sau Spania. La nivel european, există un procent de aproximativ 20% care sunt interesați în mod direct de a studia în SUA.

„Upgrade este astăzi în cel mai performant punct din întreaga noastră istorie. Platforma Agora este live și stabilă, iar în următoarea versiune, care va fi gata până la finalul anului, pregătim integrarea unui modul bazat pe Inteligență Artificială, dar și deschiderea acesteia și valorificarea resurselor printr-un modul de subscripție. De la începutul acestui an lucrăm intens la extinderea internațională, iar în acest trimestru am reușit să generăm aproximativ 15% din încasări de la studenți care nu sunt din România. Modelul nostru de business, se bazează pe mentori care au studiat același subiect și la aceeași universitate la care elevul vrea să aplice, prin urmare, până la finalul anului, ne propunem ca minim 30% din încasări să vină din zona internațională și, de asemenea, pe lângă România, deschiderea unui birou local într-o altă țară din Europa”, a continuat Constantin Bosinceanu.

În 2022, dintre elevii români, care au apelat la serviciile Upgrade Education, cei mai mulți au fost interesați de Business&Management (30%), Computer Science (27%), Drept (11%). În topul preferințelor mai sunt Medicina, Științe Economice, Psihologie/Știinte Sociale/Științe Politice și Inginerie. Elevii care apelează la serviciile Upgrade, beneficiază de pregătire personalizată cu mentori care au absolvit același subiect, la aceeași Universitate pe care elevul o vizează.

Despre Upgrade Education:

Upgrade Education este un start-up din zona EdTech care oferă pregătire personalizată pentru admitere, consiliere în carieră, pregătire SAT, Creative Writing sau orice alt examen specific practicat de Universități din top 150 mondial, din Europa, UK și US. Lansată în 2017, Upgrade a atras o primă rundă de investiții la finalul lui 2021 (aprox. 350.000 Euro), având ca obiectiv digitalizarea pregătirii personalizate prin intermediul unei platforme care să confirme la nivel internațional.

Upgrade Education a ajutat peste 1.000 de elevi români să intre la universitatea mult-visată, obținând o rată de reușită de peste 80%.

DailyBusiness
Lovitură de proporții în Europa! Pașapoartele care dispar definitiv. UE le-a declarat ilegale
Spynews
Lele, spulberat de Poliție / Dovada că artistul a ascuns adevărul în scandalul cu Andra Voloș
Bzi.ro
Avertismentul nutriționiștilor privind pufuleții din dieta Mihaelei Rădulescu! „Evitați cât puteți pufuleții cu arome!“
Fanatik.ro
Animalul care merge la export. Carnea lui ajunge într-o țară unde aproape că nu se consumă deloc
Capital.ro
Permisul auto care NU se mai poate schimba. Legea din România o interzice, degeaba depui cerere
Playtech.ro
Meteorologii EaseWeather anunță o vară neobișnuită. Canicula vine mai devreme vara aceasta. Ce temperaturi vor fi în iunie și iulie
DailyBusiness
Peste 223.000 de români ar vrea să muncească, dar sunt blocați!
Adevarul
Codurile secrete de pe TikTok ale principalilor candidați la prezidențiale. Cum sunt manipulați algoritmii prezidențiabililor
wowbiz.ro
Vestea care a șocat internetul! Vedeta a fost găsită moartă înainte de ziua ei. Ce s-a întâmplat cu ea?
Spynews
Cătălin Moroșanu, mesaj de susținere pentru Mihai Leu. Fostul campion e internat la Spitalul Fundeni, după ce a fost operat / FOTO
Spynews
Cât costă o porție de mici cu muștar și pâine de 1 Mai, în funcție de locul unde îi mănânci. Prețurile variază de la piață la restaurant
Evz.ro
Românul care a dat lovitura cu micii. Rețeta cale l-a îmbogățit
Ego.ro
Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante
Prosport.ro
Gimnasta a făcut avere din alte activități: „Bărbații mi-au cerut apa în care m-am spălat”
kanald.ro
Destin frânt pe calea ferată! Doi soți din Timiș au murit după ce mașina li s-a oprit pe șine
Cancan.ro
Vești de ULTIMA ORĂ despre Mihai Leu, din spital. A fost detubat și...
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Retragere imediată! Lovitură totală pentru George Simion. Decizia BEC e finală și definitivă
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
De ce a pozat Corina Ungureanu într-o revistă pentru bărbați
stirilekanald.ro
A fost ucis de fostul cumnat, pe care l-a ajutat să-și repare casa. Cuprins de aburii alcoolului, agresorul l-a înjunghiat fără milă: „Era în casă jos, plin de sânge”
Importanța mentoratului în lansarea unei cariere cât mai devreme posibil
MediaFlux
Atenție, șoferi! Camerele inteligente din trafic sunt capabile să detecteze dacă vorbești la telefon. Amenda vine direct acasă
Shtiu.ro
Cum se aprinde Lumina Sfântă la Ierusalim? Cum aprinde preotul lumânările fără sursă de foc?
Puterea.ro
Când lecțiile vin de la repetenți: ce ne transmite JD Vance înainte de alegeri