Uraganul Matthew: Un american şi-a parcat BMW-ul în sufragerie ca să nu-l ia vântul

De teama uraganului Matthew, un american și-a parcat BMW-ul M3 în sufragerie. Posesorii de automobile BMW au o pasiune aparte pentru autoturismele lor, iar comunitățile formate de acești oameni, denumite Bimmer, cuprind cei mai dedicați fani ai mărcii, împingându-i pe aceștia la lucruri trăznite pentru autoturismele lor.

11 oct. 2016, 14:07
Uraganul Matthew: Un american şi-a parcat BMW-ul în sufragerie ca să nu-l ia vântul

În timpul atenționărilor despre uraganul Matthew transmise de centrul național al SUA pentru uragane, un american și-a pus la adăpost BMW-ul unde nu s-ar fi așteptat nimeni, scrie digitaltrends.com.

Randy Jalil, din St. Lucie (Florida), care inițial a crezut că se află în calea uraganului Matthew, și-a adăpostit în garaj două autovehicule ale sale, tot BMW, însă favoritul său era ”un ursuleț” E30 M3. Dorind să fie sigur că Matthew nu-i va produce nicio pagubă M3-ului său, Jalil l-a parcat în sufrageria casei sale, chiar lângă canapea, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Uraganul Matthew: 1.000 de morţi în Haiti, porivit unui bilanţ neoficial. A apărut şi holera

”Dețin acest M3 de aproape opt ani și nu vreau să risc nimic”, a declarat Jalil pentru CarBuzz, adăugând: mașina este categoric mândria și bucuria mea și o voi păstra și în anii următori. „Din fericire nu am o soție care să mă bată la cap, iar în dimineața dinainte ca furtuna să ajungă aici, am băgat mașina în casă. Am simțit că dacă voi ține mașina în casă, nu se va întâmpla nimic rău și chiar așa a fost”, a mai precizat el.

Jalil a dormit lângă M3-ul său în sufragerie pentru a fi sigur că nu este afectat de trecerea furtunii. Din fericire uraganul Matthew nu a lovit portul St Lucie din Florida atât de puternic precum fuseseră emise avertizările.