Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Transformări radicale și accelerate! La ce să ne așteptăm de la planeta rebeliunii

Uranus, planeta revoluției și rebeliunii, intra în mișcare retrogradă  între 24 august 2022  și 22 ianuarie 2023.

19 aug. 2022, 07:28
Uranus retrograd 2022: 24 august 2022 – 22 ianuarie 2023. Transformări radicale și accelerate! La ce să ne așteptăm de la planeta rebeliunii

Uranus retrograd 2022 – semnificații
Uranus este cunoscut ca planeta revoluției și a rebeliunii. Aduce schimbare la scară mare. Când este în Taur (semnul său cel mai puțin favorit), creează schimbări în jurul fundațiilor pe care ne-am construit viața. Structurile se prăbușesc, modul în care ne investim banii și ne aprovizionăm cu hrana este radical diferit de cel de până acum, iar relațiile evoluează și cresc în moduri cu totul diferite.

Uranus este singura planetă, în afară de Venus, care se află în rotație opusă Pământului. De aceea, retrogradul este o încetinire planetară care ne permite să înțelegem lucrurile la un nivel mai profund.

Horoscop tibetan. Ce KARMA îţi este hărăzită la naştere. Cine are karma curajului, cine pe cea a înţelepciunii
Uranus retrograd 2022 – aspecte-cheie
26 august: Cuadratura între Venus în Leu și Uranus retrograd în Taur. Acest lucru ne va împinge să căutăm libertatea în parteneriatele în care nu suntem noi înșine.

5 noiembrie: Venus din Scorpion va forma o opoziție cu Uranus din Taur. Modul în care ne parteneriem și iubim va fi unic și prețios în această perioadă. Ne putem dori, de asemenea, libertate față cei cu care suntem în relații, ceea ce poate duce la despărțiri și zguduiri în chestiuni de dragoste.

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodii au noroc cu carul până la finalul lunii august

8 noiembrie: Mercur din Scorpion va forma o opoziție cu Uranus din Taur. Acest lucru ne va permite să vedem și să înțelegem lucruri pe care nu le-am avut înainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.