Uranus se apropie de Pământ: Uite ce va păţi fiecare zodie!

Pe 12 octombrie 2015, Uranus va fi in cel mai apropiat punct fata de Pamant. Planeta verde-albastruie va intra in opozitie la ora 5 dimineata. Vestile nu sunt tocmai placute pentru semnele zodiacale.

11 oct. 2015, 07:03
Uranus se apropie de Pământ: Uite ce va păţi fiecare zodie!

Planeta Uranus guverneaza Varsatorul. Aceasta planeta se ocupa de spiritul critic, nonconformism, dorinta de schimbare, stimuleaza inventivitatea si imaginatia, duce la nasterea anarhismului, a revoltei, a indraznelii, a nebuniei, a dezordinii dar si a libertatii.

Cea mai afectata zodie (pozitiv) de Uranus in opozitie va fi Varsatorul. Acest semn zodiacal se desprinde de toate lanturile care l-au legat si nu i-au permis sa fie liber.

Va reusi sa paseasca cu pasi mari si fermi in viata, uitand de toate problemele, dorin sa faca schimbarea mult visata.

Un alt semn zodiacal afectat destul de puternic de planeta Uranus va fi Balanta. Acest nativ va avea de trecut obstacole destul de mari, insa va fi suficient de eficient incat sa nu se deprime.

Fecioara nu va ingadui ca nimeni si nimic sa le mai umbreasca fericirea. A suferit prea mult in ultima vreme, iar frustrarile acumulate pana acum nu mai pot fi tinute sub mantia disperarii.

Fecioara va izbucni ca un vulcan si ii va surprinde pe toti cu luciditatea si capacitatea sa de a vedea lucrurile si din punct de vedere emotional.

Gemenii nu vor avea nicio problema sentimentala mare in perioada ce vine, dar Uranus nu le va fi deloc de ajutor din punct de vedere financiar mai ales intre 13 si 15 octombrie.

Prin clipe dificile la locul de munca vor trece Berbecii, Capricornii, Leii si Scorpionii.

Mai multe detalii, pe revista TEO