Victor Ponta i-a transmis un mesaj lui Michael Schumacher

Michael Schumacher împlineşte vineri vârsta de 45 de ani, dar starea sa de sănătate este în continuare critică, în urma teribilului accident de schi suferit duminică la Meribel. Cu prilejul acestei aniversări, premierul Victor Ponta, fost concurent în Campionatul Naţional de Raliuri, i-a transmis un mesaj campionului german.

03 ian. 2014, 10:37
Victor Ponta i-a transmis un mesaj lui Michael Schumacher

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, a cărui stare de sănătate este în continuare critică.

Astăzi, marele campion de Formula 1, Michael Schumacher, împlineste 45 de ani. Sper ca momentele foarte grele de încercare prin care trece să fie depăşite cu bine! Multă sănătate!„, a scris premierul României pe pagina sa de Facebook.

Legăturile lui Victor Ponta cu lumea automobilismului sunt foarte strânse, actualul premier concurând alături de Edwin Keleti în Campionatul Naţional de Raliuri.

În cei cinci ani de activitate sportivă comuna, cei doi şi-au adjudecat 5  titluri de campioni naţionali (clasa N2 în 2008, grupa A şi clasamentul 2 roti motrice în 2009, grupa A şi clasamentul 2 roti motrice în 2010, clasamentul pe echipe 2010), precum şi unul de câştigători ai Cupei Dacia, în 2008.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene, iar miercuri ataşatul său de presă, Sabine Kehm, a anunţat că starea germanului este stabilă.