Urari de Anul Nou! Mesaje de Anul Nou 2020 pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou. Mai sunt cateva ore si vom intampina Anul Nou. Trimite-le un mesaj celor dragi! Inspira-te de aici!

29 dec. 2020, 09:10
Urari de Anul Nou! Mesaje de Anul Nou 2020 pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou pentru familie si prieteni

Sa ai parte de multa caldura in suflet, bucurie in inima si multa sanatate. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese cu mari si frumoase realizari. La multi ani!

Noul an sa te surprinda cu clipe frumoase traite alaturi de cei dragi si sa iti aduca linistea sufleteasca de care ai nevoie. La multi ani!

Iti doresc toate cele bune in noul an. Sa incepi perfect cu luna Ianuarie, sa ai parte de dragoste in Februarie, sa fii inconjurat de pace in Martie, sa nu ai nicio grija in Aprilie, sa fii fericit in Mai, sa zambesti din Iunie pana in Noiembrie, si sa te bucuri in Decembrie. La multi ani!

Vine un an plin de posibilitati; nu uita ca si cele mai nebunesti dorinte se pot implini!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericita si prietenii dragi aproape, asta iti doresc. Un an nou fericit!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un 2019 minunat!

La usa bate Anul Nou, cu promisiunea ca va disparea orice lucru rau si ca in viata ta o sa fie multe zile senine si bucurie. La multi ani!

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele de Anul Nou

Mult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat. La multi ani!
Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii, si plin de succese. La multi ani!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!

Urari de Anul Nou pentru familie si prieteni – CONTINUARE

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani 2020!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! O viata implinita si fericita! La multi ani!

La Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! 2020 sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si noroc!

Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2019!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Liniste interioara, speranta si dragoste, asta iti doresc eu tie in noul an! Sarbatori fericite!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!

Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

Urari de Anul Nou pentru familie si prieteni – CONTINUARE

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul 2020 este aproape sa-si deschida primele file albe, inca necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Sa crezi mai mult in tine, Sa ai parte de iubire, Sa ierti mult mai usor, Sa muncesti cu mai mult spor! La multi ani!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma! La multi ani!

Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani!

Este greu sa nu crezi ca anul care vine nu va fi mai bun ca cel vechi! Si aceasta iluzie nu este gresita. Viitorul este intotdeuna bun, indiferent de ce se intampla. Ne va da mereu ceea ce avem nevoie si ceea ce dorim in secret. Ne va binecuvanta mereu cu darurile potrivite. La multi ani!

Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

Spune-i anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta.. fericire, sanatate si multi bani La Anu’ si La Multi Ani!

Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.La multi ani 2020!

Daca esti singur, iti doresc sa ai parte de dragoste, daca esti suparat, iti doresc sa ai parte de fericire, daca esti tulburat, iti doresc sa ai parte de liniste, daca te simti gol pe dinauntru, iti doresc sa fii plin de speranta. Un An Nou fericit!

Pentru traditie si frumos, pentru tinerete si prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gandului, sperantelor, asteptarilor, pentru tine un calduros La multi ani!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.