URĂRI DE CRĂCIUN- Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura Sărbătorilor de Iarnă să te învăluie

URĂRI DE CRĂCIUN. Apropierea Crăciunului face ca emoţia din sufletele noastre să atingă cote maxime. Dorinţa de a fi lângă personele dragi va fi mai accentuată ca niciodată.

22 dec. 2017, 09:09
URĂRI DE CRĂCIUN- Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura Sărbătorilor de Iarnă să te învăluie

Iarna, zăpada, zurgălăii, colindele, Moş Crăciun şi Anul Nou creează o atmosferă de basm. Indiferent de vârstă toţi credem în Moş Crăciun şi îl aşteptăm cu nerăbdare. Atunci când nu putem fi alături de cei dragi, putem să le trimitem mesaje de Crăciun pline de haz sau de gânduri bune care să le aducă veselie şi bucurie. Dacă sunteţi mai puţin inspiraţi, RomaniaTV.net vine în ajutorul dumneavostră şi vă prezintă unele dintre cele mai frumoase urări de Crăciun.

URĂRI DE CRĂCIUN „Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN  „Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!”

URĂRI DE CRĂCIUN Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

URĂRI DE CRĂCIUN Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

URĂRI DE CRĂCIUN Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

URĂRI DE CRĂCIUN „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

URĂRI DE CRĂCIUN „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN „E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”

URĂRI DE CRĂCIUN „Trăieste în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată…”

URĂRI DE CRĂCIUN „Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”

MESAJE DE CRACIUN 2017: Cele mai haioase urări de Craciun, de la cele corporatiste la cele tip Facebook

URĂRI DE CRĂCIUN „E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

URĂRI DE CRĂCIUN „Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

URĂRI DE CRĂCIUN „Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”


loading...