Uriașa Venus își continuă tranzitul în Fecioară! Cum iubesc zodiile în următoarea perioadă. Energia astrului este EXTREM de puternică

Venus își continuă tranzitul firesc, iar în această perioadă, planeta tranzitează zodia Fecioară. Din această cauză, nativii se vor confrunta cu o schimbare de dinamică în ceea ce privește viața amoroasă.

16 oct. 2023, 09:56
Uriașa Venus își continuă tranzitul în Fecioară! Cum iubesc zodiile în următoarea perioadă. Energia astrului este EXTREM de puternică
Uriașa Venus își continuă tranzitul în Fecioară! Cum iubesc zodiile în următoarea perioadă. Energia astrului este EXTREM de puternică

Venus, planeta iubirii și a banilor, a ieșit din Leu și a intrat în Fecioară pe 8 octombrie. Venus, s-a aflat în Leu din 5 iunie și a retrogradat din 22 iulie până pe 3 septembrie. Acum se plimbă prin perfecționista Fecioară aducând schimbări radicale odată cu ea.

În timp ce Fecioara nu este neapărat un semn favorit pentru Venus (pentru că nu este la fel de visătoare ca zodia preferată a lui Venus, Pești), toamna aceasta ne va face mai puțin pragmatici și mai fantezici când vine vorba de dragoste.

Citește și: Horoscop CHINEZESC. Aceste 5 ZODII încheie luna pe val. Cine are noroc în dragoste, cine are noroc la bani!

Venus este în „cădere” în Fecioară, deoarece semnul de pământ face ca planeta amoroasă să devină precaută și critică.

Această plasare demonstrează afecțiunea și adorația lor față de ceilalți sau iubiti lor, având grijă de lucrurile mărunte din viață pentru ei. Este posibil să te ajute la sarcini, treburi și să ofere un umăr nesfârșit pe care să plângi. Ei vor să facă ceea ce este „potrivit” pentru partenerul lor, chiar dacă înseamnă să-și pună propriile nevoi pe locul doi. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie declarativi în problemele inimii. De asemenea, pot fi puțin cumpătați când vine vorba de bani. Vânzările sunt aliatul lor.

Vizita lui Venus în Fecioară în această toamnă va aduce o schimbare de dispoziție binevenită, chiar dacă prima sa oprire a fost o opoziție cu Saturn retrograd în Pești pe 10 octombrie, ceea ce ne face să ne simțim neiubiți și incapabili să-i hrănim pe ceilalți. Încrederea noastră, precum și limitele de cheltuieli cu cardul de credit și contul bancar pot avea de suferit. Aceasta este o zi excelentă pentru a începe să investim în noi înșine și să ne oferim complimente atât de necesar pentru a ne crește stima de sine.

Venus este împuternicită de Jupiter în acest moment, dar Jupiter nu este împuternicit de Venus.
Pe scurt, vom dori să ne extindem dorințele, dar nu vom putea face acest lucru, deoarece Venus ne va forța să ne concentrăm mai degrabă pe detalii decât pe imaginea de ansamblu. Cu toate acestea, finanțele și inimile noastre vor înflori și se vor extinde. Când aceste două planete se sărută în cosmos, ele ne sporesc disponibilitatea de a ne asuma riscuri atunci când vine vorba de a ne exprima cele mai profunde sentimente (o emoție care va atinge apogeul pe 22 octombrie, când aceste planete se vor alinia). Desigur, va exista ezitare înainte de a ne angaja la un buget sau o relație, deoarece facem liste mentale despre dacă vrem sau nu să mergem pe o anumită cale. Cu toate acestea, ultima săptămână din octombrie este ideală pentru colaborare.

Pe 3 noiembrie, Neptun retrograd în Pești o va aspecta pe Venus, îndemnându-ne să ne scufundăm fără ezitare în valuri răpitoare ale iubirii. Vom dori să credem în bunătatea altora, chiar dacă acțiunile lor arată contrariul. Fii atent la înșelăciunea financiară în acest moment, deoarece suntem vulnerabili la aceasta datorită naturii noastre de încredere și simpatie. Intuiția noastră poate fi încețoșată dacă nu suntem în stare să decidem ce cale să urmam atunci când avansăm în situații și relații. Nu fi prea descurajat pe 3 noiembrie: este doar o zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Horoscop 16 octombrie 2023. Ce zodii încep săptămâna pe cai mari