Urmărire ca în filme în Suceava. Un taximetrist, prins de poliţişti după ce a condus cu 131 km la oră în oraş

Un taximetrist mort de beat din Suceava a fost prins de poliţişti cu peste 130 de kilometri pe oră prin oraş. El a fost urmărit şi încătuşat. La secţie, omul a făcut circ cu agenţii.

06 nov. 2016, 17:57
Urmărire ca în filme în Suceava. Un taximetrist, prins de poliţişti după ce a condus cu 131 km la oră în oraş

Un șofer de taxi din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a circulat beat cu viteza de 131 km/h. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:13, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism cu însemne taxi, care a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 131 km/h, scrie svnews.ro.

Șoferul nu s-a conformat semnalelor şi a continuat deplasarea către cartierul Burdujeni, echipajul de poliţie procedând la blocarea acestuia pe strada Energeticianului.

Șoferul a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aer expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru cercetări, şoferul avut o atitudine jignitoare, a devenit agresiv verbal şi agitat, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Citeşte şi Un şofer beat şi cu permisul suspendat, urmărit de poliţişti cu focuri de armă