Urmărire ca în filme: O femeie a condus cu fetiţa ei în braţe, cu peste 100 km/h, cu poliţiştii în spate VIDEO

O femeie din SUA a condus cu fetiţa ei de doar cinci ani în braţe, cu o viteză de peste 100 de km/h. Femeia era urmărită de poliţişti, după ce a încercat să fugă cu fetiţa sa, a cărui custodie o pierduse.

17 apr. 2014, 11:33
Urmărire ca în filme: O femeie a condus cu fetiţa ei în braţe, cu peste 100 km/h, cu poliţiştii în spate VIDEO

Scene terificante pe o şosea din Statele Unite, unde o femeie a gonit cu viteză de poliţişti, în timp ce îşi ţinea fiica în braţe. Ea s-a oprit abia după ce un pneu al vehicului a explodat, potrivit România TV.

Citeşte şi Urmărire ca-n filme la prinderea unui contrabandist din Satu Mare

Scenele au avut loc pe o şosea din statul american Michigan. O mamă inconştienţă, care pierduse custodia fetei, a încercat să fugă cu aceasta. Iniţial, femeia a oprit la îndemnul poliţiştilor, însă, când şi-a dat seama că va fi arestată, a plecat în trombă.

A urmat o cursă nebună. Femeia a gonit cu 120 de kilometri la oră. În acest timp, îşi ţinea fetiţa de 5 ani în braţe. Urmărirea s-a încheiat după aproape zece kilometri, când un pneu a explodat, iar femeia a oprit maşina. A încercat şi de această dată să fugă de poliţişti. Femeia de 34 de ani a fost imediat arestată, iar fetiţa s-a întors la bunica ei, cea care o are în grijă.

Citeşte şi URMĂRIRE ca în filme în Capitală: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru a prinde un INFRACTOR PERICULOS

Inedit este faptul că tânăra a avut mai multe probleme cu legea. În trecut, ea a fost arestată pentru posesie de droguri şi pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise.