Urmărire ca-n filme în Maramureş de Crăciun pentru prinderea unui hoţ care a fugit cu un cap de TIR

Un bărbat a furat un cap de TIR din Sighetu Marmatiei şi a gonit peste 70 de kilometri cu Poliţia pe urmele lui. Hotul a fost oprit abia după ce politistii au tras 20 de focuri de armă si a lovit o masină de politie.

26 dec. 2020, 14:16
Urmărire ca-n filme în Maramureş de Crăciun pentru prinderea unui hoţ care a fugit cu un cap de TIR
Urmărire ca-n filme în Maramureş de Crăciun pentru prinderea unui hoţ care a fugit cu un cap de TIR. Sursa foto: emaramures.ro

Mai multe echipaje de poliție din Maramureş au fost implicate vineri spre sâmbătă seara într-o acțiune de urmărire și imobilizare a unui vehicul utilitar, cap tractor, pe ruta Sighetu Marmației – Baia Mare.

Alerta s-a dat la Sighetu Marmației când polițiștii din Maramureş au fost anunțați că un bărbat a furat un cap tractor și a pornit cu el pe străzi. A ajuns la Baia Sprie unde polițiștii au încercat să îl oprească. Teribilistul a continuat însă cursa, iar polițiștii s-au luat după el. A urmat o urmărire de peste 70 de km până la Baia Mare, potrivit emaramures.ro.

Pe strada Grănicerilor șoferul autotrenului era să distrugă mai multe mașini parcate. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă după vehiculul urmărit. Au reușit să îl oprească pe bărbat abia după ce au tras 20 de focuri de armă în pneurile TIR-ului. Până la oprirea autotractorului, aceasta a acroșat o autospecială din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

După ce capul tractor furat a fost opriă, șoferul a coborât din mașină și a încercat să fugă, fiind în cele din urmă prins și încătușat.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar hoţul a ajuns pe mâna poliţiştilor.

În uma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul de 27 de ani prins după ce a furat un cap tractor nu este la prima abatere. În trecut a mai furat de la aceeași companie un autobuz cu care s-ar fi plimbat prin Sighetu Marmației.

Citeşte şi: Încă un bărbat împuşcat în trafic de poliţişti, după o urmărire ca-n filme. Maşina în care se afla s-a izbit de un cap de pod