Urmărire ca-n filme în trafic cu un şofer fără permis. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, bărbatul s-a răsturnat cu maşina

Un bărbat din Vrancea a fost arestat după ce, aflat la volanul unui autoturism fără a deţine permis de conducere, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia fiind nevoiţi să tragă focuri de armă pentru a-l opri. În momentul în care a fost prins de poliţişti, bărbatul i-a ameninţat şi a provocat scandal.

29 iun. 2018, 17:04
Urmărire ca-n filme în trafic cu un şofer fără permis. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, bărbatul s-a răsturnat cu maşina

Bărbatul, de 45 de ani din localitatea vrânceană Câmpuri, s-a urcat vineri la volanul unei autoutilitare, deşi nu deţine permis de conducere, şi a pornit la drum. La un moment dat, el a lovit un autoturism, producându-i avarii, după care a fugit de la locul accidentului. Şoferul maşinii avariate a sunat la Poliţie si a cerut ajutorul autorităţilor.

Mobilizaţi şi deţinând deja informaţia că bărbatul nu are permis de conducere, poliţiştii au pornit în căutarea lui, identificându-l pe DN 2 L, pe raza comunei Soveja. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească însă bărbatul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor.

Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea autoutilitarei şi au făcut mai multe semnale regulamentare de oprire, însă şoferul nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor.

În cauză s-a făcut uz de armă pe raza comunei Câmpuri, în afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autoutilitara s-a răsturnat în pârâul Mirioara.

Poliţiştii i-au acordat bărbatului primul ajutor şi l-au transportat la Spitalul Panciu, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Totodată, cu ocazia activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 10 Panciu, bărbatul ar fi adresat acestora ameninţări.

Ulterior, a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Panciu, fiind sesizat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu.

Bărbatul nu deţine permis de conducere şi a fost rănit uşor în urma producerii evenimentului rutier.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi tulburarea ordinii si liniştii publice.

Faţă de cel în cauză, magistraţii Judecătoriei Panciu au dispus măsura arestarii preventive pentru 30 de zile.


loading...