Urmărire ca-n filme la Brăila. Şoferul fugar a sărit din maşină, în timpul mersului

Un şofer le-a dat de furcă poliţişti brăileni, el ignorând semnalul de oprire şi demarând în trombă pe lângă echipajul de la Rutieră care efectua un control de rutină în trafic.

03 aug. 2015, 14:33
Urmărire ca-n filme la Brăila. Şoferul fugar a sărit din maşină, în timpul mersului

Urmărirea a durat aproximativ 10 minute, iar pe urmele tânărului fugar, în vârstă de 21 de ani, s-au aflat mai multe maşini de poliţie. Mai mult, conducatorul auto a trecut de blocajul efectuat de către un echipaj, iar în apropiere de o intersecţie a deschis portiera şi, în timpul deplasării, s-a aruncat din autoturism.

Citeşte şi Scene sângeroase la Brăila. Un bărbat a vrut să-şi răzbune soţia ucisă

Maşina şi-a continuat drumul pentru o scurtă perioadă, până să se oprească în două autovehicule staţionate, un Opel Corsa şi un Audi A4, cărora le-a produs avarii. Tânărul nu a suferit răni grave şi a fost imediat imobilizat de către poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Rutiere pentru cercetări.

Potrivit infobraila.ro, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi, întrucât prezenţa simptomele specifice consumului de substanţe interzise, a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru a-i fi recoltate probe biologice şi a se stabili dacă a consumat alcool sau substanţe psihoactive înainte de a se urca la volan.