Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei. Un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unei dubiţe, a fost arestat

Un şofer a fost urmărit de mai multe maşini de poliţie, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. În goana lui, fugarul, care a mers în marșarier, a lovit o autospecială de poliţie, informează România TV.

22 oct. 2019, 11:40
Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei. Un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unei dubiţe, a fost arestat

UPDATE. Judecătoria Sectorului 3 a decis, marţi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a şoferului care a accidentat luni doi pietoni în timp ce era urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora deoarece circula pe contrasens.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Pantelimon. Poliţiştii de la Secţia 9 au făcut semn să oprească unui şofer care conducea o dubă pe linia de tramvai. În loc să se conformeze, șoferul a accelerat și a fugit, conducând în marșarier. Poliţiştii s-au luat după el şi l-au urmărit minute în şir.

La un moment dat, fugarul a lovit şi o autospecială a Poliţiei în timp de încerca să scape. El a fost prins după ce a mai lovit un gard și un copac.

Poliţiştii au descoperit că la volanul dubiţei se afla un adolescent de 16 ani care luase mașina de la proprietarul unui magazin care i-a lăsat cheile să facă curat. Minorul este cercetat pentru conducere fără permis.