Urmărire cu focuri de armă în Constanța. Un şofer beat şi fără permis, fugărit de poliţiştii de la Rutieră

Opt focuri de armă au tras poliţiştii constănţeni pentru a-l determina pe un bărbat să oprească maşina. S-a întâmplat sâmbătă dimineaţă în municipiul Constanţa. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că şoferul care a încercat să fugă nu deţinea permis de conducere şi era şi beat.

07 aug. 2021, 12:43
Urmărire cu focuri de armă în Constanța. Un şofer beat şi fără permis, fugărit de poliţiştii de la Rutieră

Un bărbat de 37 de ani a pus pe jar poliţiştii din Constanţa. Agenţii i-au făcut semn să oprească pentru un control, sâmbătă dimineaţă, dar pentru că acesta a refuzat, continuându-şi drumul, poliţiştii constanţeni au plecat în urmărirea lui.

Citeşte şi: Aglomeraţie spre litoral. Pe unele tronsoane din Autostrada Soarelui se circulă în coloană

Poliţiştii au tras opt focuri de armă pentru a opri maşina. După imobilizarea autovehiculului, atât bărbatul aflat la volan, cât şi un alt pasager din maşină au încercat să fugă, dar au fost prinşi de polițiști.

În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că bărbatul de 37 de ani aflat la volanul maşinii urmărite nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat). Bărbatul a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Citeşte şi: Scandal violent în Capitală. Trupele speciale au fost mobilizate la fața locului. O persoană a fost tăiată