Urmărire în trafic şi focuri de armă după un şofer fără permis

Urmărirea ca-n filme în Ploieşti. Un bărbat a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească. Oamenii legii au tras patru focuri de armă, unul dintre gloanțe nimerind autoturismul. Când a oprit, şoferul l-a trecut la volan pe fiul său de 16 ani.

29 feb. 2016, 09:31
Urmărire în trafic şi focuri de armă după un şofer fără permis

Poliţiştii ploieşteni au avut parte de acţiune în weekend. Zilele trecute a avut loc o urmărire pe străzile municipiului după ce un şofer aflat sub efectul băuturilor alcoolice nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor. Aceştia din urmă au plecat în urmărirea maşinii, iar şoferul acesteia a oprit abia după ce poliţiştii au tras patru focuri de armă.

Potrivit observatorulph.ro, maşina a fost oprită la intersecţia străzilor Alexandru Machedon cu Carpenului, numai după ce calea i-a fost blocată de o autospecială a poliţiei.

Pentru că nu avea permis, şoferul de 43 de ani a încercat să scape de răspundere, trecându-l la volan pe fiul său de 16 ani, care era în dreapta. Maşina aparţine unui bărbat cu domiciliul în Constanţa.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă instanţâei de judecată. Luni, acesta a fost adus la sediul poliţiei din Ploieşti pentru noi audieri.