Urmărire spectaculoasă în Capitală. Un şofer băut, prins de poliţişti cu ajutorul unui taximetrist VIDEO

Un taximetrist a sunat la 112 după ce a văzut, vineri, în zona Republica din Capitală, un bărbat care urca cu forţa în maşină mai multe persoane. Până la intervenţia poliţiştilor, taximetristul l-a urmărit pe bărbat, stabilindu-se apoi că şoferul băuse iar persoanele din maşină erau iubita şi copilul lui.

02 dec. 2016, 15:50
Urmărire spectaculoasă în Capitală. Un şofer băut, prins de poliţişti cu ajutorul unui taximetrist VIDEO

În noapte de joi spre vineri, puţin după miezul nopţii, un taximetrist din Capitală a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că a văzut în trafic, în zona Republica, un şofer care a urcat cu forţa mai multe persoane într-un autoturism. Apelul a fost preluat de poliţiştii de la Brigada Rutieră care au plecat în direcţia indicată, ţinând legătura cu taximetristul care urmărea maşina.

„Dispeceratul Brigăzii Rutiere a ţinut permanent legătura cu acel conducător auto şi cu echipajele aflate în serviciu la acea oră şi, după aproximativ cinci minute, poliţiştii rutieri au reuşit depistarea autoturismului în trafic, pe Şoseaua Fundeni. Poliţiştii au blocat autoturismul, au identificat ocupanţii acestuia, iar în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,91 ml/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele urcate cu forţa în autoturism erau concubina şi copilul conducătorului autoturismului. Brigada Poliţiei Rutiere mulţumeşte conducătorului auto pentru dovada de spirit civic de care a dat dovadă şi îi asigura pe toti participantii la trafic că vor acţiona cu promptitudine ori de câte ori vom primi sesizări cu privire la incălcările normelor rutiere sau de convieţuire socială, menite să pună în pericol vieţile cetăţenilor”, se arată într-o informare a Brigăzii Rutiere pentru Mediafax.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul băut fiind condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Citeşte şi Panică într-o intersecţie din Capitală. Un taximetrist a fost ameninţat cu un pistol de un alt şofer


loading...
Partenerii noștri