Urmărit internaţional pentru infracţiuni în Belgia, prins de poliţiştii români

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Ialomiţa, au pus în executare miercuri un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Belgia pe numele unui bărbat acuzat de săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

05 feb. 2014, 11:12
Urmărit internaţional pentru infracţiuni în Belgia, prins de poliţiştii români

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul CCPI – IGPR, precizează IGPR într-un comunicat remis AGERPRES.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile judiciare din Belgia.

El are 25 de ani, este din localitatea Bărbuleşti şi era urmărit internaţional pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, în cursul anului 2013, pe teritoriul Belgiei.

„Poliţiştii din Ialomiţa au depistat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni contra proprietăţii. La data de 5 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Ialomiţa, au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Belgia, pe numele unui bărbat din localitatea Bărbuleşti”, se arată în comunicat.

Citeşte şi Un român traficant de cocaină, pe lista „MOST WANTED” a Interpolului