Urmează 2 februarie 2024, se deschide Portalul Vărsătorului. Trei pași pentru a beneficia de PUTERNICA energie a Universului

Aceste zile sunt bune pentru a ne concentra pe crearea relațiilor sănătoase și pentru a gândi modalități de a lucra împreună pentru a construi visele noastre. Oamenii sunt adesea dispuși să ajute, uneori trebuie doar să cerem.

31 ian. 2024, 23:30
Urmează 2 februarie 2024, se deschide Portalul Vărsătorului. Trei pași pentru a beneficia de PUTERNICA energie a Universului

Pe 2 februarie 2024, avem codurile numerice 22 și 222. Numărul 22 este un Număr Maestru în Numerologie, iar în această perioadă putem accesa energia sa cu mai mare ușurință. 22 este numărul Maestrului Constructor, care se referă la colaborarea pentru a crea. Numărul 2 este asociat parteneriatelor și colaborării pentru a atinge un scop comun. Așa că 22 și 222 activează mai mult din această energie. Aceste zile sunt bune pentru a ne concentra pe crearea relațiilor sănătoase și pentru a gândi modalități de a lucra împreună pentru a construi visele noastre. Oamenii sunt adesea dispuși să ajute, uneori trebuie doar să cerem.

NUMEROLOGIE luna FEBRUARIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul tău al destinului. Cum vei face față acestora?

02.02 – Semnificații numerologice pentru 2 februarie 2024

Numărul 2 este despre echilibru și extreme. Când înțelegi extremele idealurilor, situațiilor, ideologiilor, începi să vezi o nouă perspectivă și găsești un punct de mijloc. Această energie a fost cu noi într-un mod destul de virulent tot anul 2020.

Vibrația 2 este despre echilibru, armonie, relații și interconectare cu Universul. Dar, totodată, reprezintă un portal către sine. Ai curaj să-l deschizi? Este momentul prielnic să schimbi energiile vechi, dense, care nu îți mai servesc. Și să te deschizi către noi oportunități, cu un alt potențial și cu o frecvență vibrațională mai mare.

Energia lunii februarie este aliniată strâns cu dezvoltarea personală și cu pătrunderea adânc în suflet pentru a găsi răspunsurile la întrebările importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaște pe tine însuți la un nivel mai profund.

2 februarie 2024 – Energie feminină divină amplificată
Pentru că are loc în sezonul Vărsătorului, acest portal energetic i-a preluat numele, devenind Portalul Vărsătorului. Energia sa este cu atât mai puternică cu cat anul 2024 este multiplu de doi, iar vibratia generală 8 amplifică de 4 ori puterea lui 2.

Portalul este poartă energetică spre o formă mai puternică de conștientizare care ne permite să ne creștem, să devenim ceea ce suntem cu adevărat, pentru a trăi cea mai bună viață pe care o putem trăi. Energia portalului combinată cu energia Vărsătorului ne va face mai receptivi la ceea ce este revelant și important pentru noi.

Citește și Numai 3 sunt norocoase! Zodiile pe care le aşteaptă şansa vieții lor în februarie 2024. Trei nativi sunt pe val

În numerologie, 2 poartă energia divinului feminine care aduce pace și echilibru. Vibrația numărului 2 încurajează relațiile, munca în echipă, colaborarea. Cum spuneam, în această zi, puterea lui 2 este amplificată. Soarele este în Vărsător și ne proiectează viziuna lui asupra viitorului. În această zi îți poți clarifica viziunea propriului tău viitor, într-o lume mai tolerantă, care acceptă diferențele dintre indivizi.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro