Urmeaza 6 iunie 2023. Ce aduce portalul 6.6 pentru superstiţioşi

Energia lui 6.6 aduce o zi activa, energica, in care ar fi bine sa renunti putin la griji si fii mai iubitor, mai iertator. Daca ai o relatie care nu s-a terminat in cei mai buni termeni, iarta-ti fostul partener.

06 iun. 2023, 00:49
Urmeaza 6 iunie 2023. Ce aduce portalul 6.6 pentru superstiţioşi

Marti, 6 iunie 2023, este o zi speciala din punct de vedere numerologic. Este a 6-a zi, din a 6-a luna a anului, iar 6.6 deschide un portal de energie concentrat pe dragoste, relatii. In numerologie, 6 este numarul dragostei, al grijii fata de cei dragi. El aduce energia iubirii neconditionate, a responsabilitatii, a dreptatii, a frumusetii.

Reversul medaliei cand vine vorba despre 6 este perfectionismul nesanatos, controlul exagerat, rigoarea excesiva.

Deci, cum putem maximiza acest portal de energie dinamica 6.6?
Este o zi in care trebuie sa-ti revizuiesti modul in care privesti dragoste? Este durere sau este tot ceea ce ai nevoie?

Gratie energiei 6.6 vezi mai clar care este responsabilitatea ta. Este un moment in care trebuie sa renunti la „trebuie”: „trebuia sa fiu casatorit pana acum”, „el trebuia sa faca asa”, „trebuia sa stiu mai bine” etc.

Climatologii strică vacanţele românilor: „Anul 2023 ar putea fi unul fără vară”

Orice „trebuie” cand vine vorba de dragoste trebuie regandit, recalibrat, revizuit. De asemenea, n-ar fi rau nici sa renunti la ochelarii roz si sa incerci sa vezi realitatea asa cum este e.

Numarul 6 este despre a iubi si a fi iubit. Dar ce sta in calea acestei nevoi simple? Judecata, idealismul nerealist, incapacitatea de a ierta.

Energia lui 6.6 aduce o zi activa, energica, in care ar fi bine sa renunti putin la griji si fii mai iubitor, mai iertator. Daca ai o relatie care nu s-a terminat in cei mai buni termeni, iarta-ti fostul partener. Scrie-i o scrisoare de iertare catre ele si/sau catre tine, apoi arde-o. Elibereaza-te de acele sentimente care te tineau pe loc. Energia lui 6.6 actioneaza ca o platforma de autoevaluare, in care sa-ti deschizi inima, sa iti accepti ranile, sa iti asumi responsabilitatea pentru ce a fost.

Horoscop rune. Prosperitatea și abundența nu ne vor mai ocoli până la finalul lunii. LAGUZ vine cu schimbări, NAUTHIZ-restricţii, iar WUNJO aduce protecţie totală pentru o zodie

Portalul 6.6 si sufletul pereche
In numerologie, 6 este considerat un numar perfect. El simbolizeaza, gratie formei sale, echilibrul, armonia. 6 este jumatatea lui yin si yang – partenerul perfect. Mai mult, iunie este luna Gemenilor, simbolul sufletului pereche, dar si al sociabilitatii si al flirtului.

In tarot, 6 este reprezentat de cartea “Indragostitii”, alt simbol al sufletului pereche. Tocmai de aceea, luna iunie este considerata luna perfecta pentru a-ti atrage jumatatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.