Urmează o perioadă extrem de dificilă în noiembrie pentru aceste zodii

Luna noiembrie vine cu veşti mai puţin plăcute pentru câteva zodii, anunţându-se perioade dificile, momente tensionate şi discuţii în contradictoriu cu familia şi cu cei apropiaţi.

22 oct. 2019, 09:25
Urmează o perioadă extrem de dificilă în noiembrie pentru aceste zodii

Leii vor parcurge perioade grele în relaţia de cuplu, deoarece nu vor mai simţi aceeaşi căldură din partea partenerilor de viaţă, iar vărsătorii riscă să fie concediaţi şi să se vadă nevoiţi să îşi caute un alt job.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii se numără printre zodiile care vor avea parte de momente tensionate în luna noiembrie. Diferite discuţii stau să apară în orice moment din zi, finalizându-se cu multe păreri de rău. Vor exista câteva subiecte care vă vor da bătăi de cap, care vor necesita soluţii rapide şi astfel veţi cere ajutorul familiei şi a celor apropiaţi.

Din nefericire, aceştia nu vor fi de acord cu dumneavoastră şi veţi ajunge la certuri mari, iar decizia pe care va trebui să o luaţi va trebui să aştepte mult şi bine. Luna noiembrie vă va pune astfel în postura în care va trebui să faceţi alegeri, să vă gândiţi ce este mai bine pentru dumneavoastră şi care cale vă va aduce fericirea şi rezultatele dorite. Este normal să mai existe şi momente neplăcute, deoarece suntem diferiţi iar caracterele şi părerile noastre, adesea, se întâmplă să fie diferite.

Aveţi grijă cum o veţi da la pace cu oamenii care ţin la dumneavoastră, pentru a nu avea păreri de rău mai târziu şi pentru a trăi cu inima şi conştiinţa împăcată.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele prezic faptul că gemenii vor parcurge o perioadă destul de dificilă la locul de muncă. Vor exista multe cerinţe, unele dintre ele fiind foarte grele, şi veţi ajunge să credeţi că nu sunteţi capabili să le duceţi la bun sfârşit. Este un impas în care vă veţi afla şi care vă va determina să vă folosiţi toate resursele de care dispuneţi.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro