Urnele de la Cimitirul Bellu, vandalizate. Unde ar putea sta cenuşa lui Sergiu Nicolaescu VIDEO

După incinerare, cenuşa lui Sergiu Nicolaescu ar putea fi depusă la Cimitirul Bellu. Cel puţin asta este una dintre ipoteze. Locul în care ar urma să fie depuse rămăşiţele regretatului cineast arată, însă, deplorabil, aflându-se sub imperiul ruginei.

05 ian. 2013, 10:44
Urnele de la Cimitirul Bellu, vandalizate. Unde ar putea sta cenuşa lui Sergiu Nicolaescu VIDEO

Cimitirul Bellu din Bucureşti. Unul dintre puţinele care au un columbar în care pot fi depuse urnele celor incineraţi şi nu înhumaţi. Peisajul este însă unul dezolant, cu peste jumătate dintre firide distruse, ruginite sau arse. Paznicii spun că acestea au fost vandalizate, dar nimeni nu a văzut de cine. Aceiaşi agenţi de pază spun că aici ar putea ajunge şi rămăşiţele lui Sergiu Nicolaescu.

Urnele cu cenuşă de la Cimitirul Bellu sunt păstrate pe unul dintre pereţi, imediat după intrarea principală. Peisajul este mai mult decât dezolant. Jumătate din urne sunt distruse, găurite sau ruginite. Niciun agent de pază nu are o explicaţie pentru asta. Reporterii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

Paznicii spun că urnele sunt vandalizate de foarte mult timp şi că arătau aşa încă de la preluarea obiectivului. Nici administratorul cimitirului nu ştie ce şi cum s-a întâmplat.

Agenţii de pază ştiu însă că este posibil ca tocmai acolo să ajungă urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a fost incinerat, sâmbătă, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti. Incinerarea regretatului cineast nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, multă lume reproşându-i Danei Nicolaescu faptul că a ales să se despartă astfel de soţul ei, motiv pentru care a primit şi ameninţări cu moartea.