Urși atacați de monștrii cu două picioare pe Transfăgărășan. Unul a fost lovit, iar altul a fost alungat cu spray paralizant

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu doi urși care sunt agresați, pe Trasfăgărășan, de oamenii care încercau să-i alunge.

30 iun. 2023, 20:38
Urși atacați de monștrii cu două picioare pe Transfăgărășan. Unul a fost lovit, iar altul a fost alungat cu spray paralizant
Urși atacați pe Transfăgărășan

În ultimele zile, pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini în care românii atacă doi urși. Într-0 filmare din 25 iunie, se vede cum pasagerul unei mașini scoate mâna pe geam și aruncă mai multe obiecte într-un urs de pe marginea drumului.

„N-am cuvinte! Cine-i animalul în situația asta”, a comentat o persoană care a urcat clipul video pe Tik Tok.

@tudortim Cine-i om și cine-i animal? Scrie-n comentarii poate ajunge și la respectabilul din această mașină cu acest număr! #urs #romania #ursi #masina #politiaromana #tudorestischimbarea #foryou #fyp #fy ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

Citește și: Locuitorii unor sate din Alba, terorizați de urși: ”Dorm cu vacile în grajd de frică să nu fie omorâte!”

Într-o altă filmare, pasagerul unei dube a încercat să alunge un urs cu un spray paralizant.

Tot mai mulți urși apar în zone locuite de oameni

Animalele sălbatice au început să meargă în zonele locuite, în speranța că vor grăsi hrană. În comuna Mihăești, județul Argeș, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost atacat de un urs, joi dimineața.

Citește și: Cu ursul la uşă! Tanczos Barna, revoltat de situaţia urşilor ajunşi în oraşe: „O să ajungem să avem urşi la Constanţa sau care fac baie în Deltă”

ISU Argeș a anunțat că un echipaj SMURD de prim ajut0r a fost solicitat să intervină în cazul unei persoane rănită de urs, Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că este vorba despre un bărbat care avea o rană la gamba dreaptă. După monitărizări, victima a fost tranportată la spital.