„Ursula von der Leyen e responsabilă” pentru criza economică ce pândește Europa. Cristian Terheș, discurs dur la adresa președintelui Comisiei Europene

Europarlamentarul Cristi Terheș este revoltat. Politicianul a susținut un discurs la Bruxelles de curând, prin intermediul căruia a lansat critici dure la adresa Ursula von der Leyen. 

20 iun. 2022, 21:45
„Ursula von der Leyen e responsabilă” pentru criza economică ce pândește Europa. Cristian Terheș, discurs dur la adresa președintelui Comisiei Europene

Președinta Comisiei Europene a intrat în colimatorul teologului Cristian Terheș. În opinia preotului, Ursula von der Leyen este principala vinovată pentru criza economică ce pândește Europa.

Cristi Terheș, care în ultimul an s-a opus vaccinării obligatorii anti-COVID, promovată de către Ursula von der Leyen, nu este de acord cu proiectul „verde” „Fit for 55″.

„Ursula von der Leyen e responsabilă direct pentru creșterea prețurilor la energie, combustibil și mâncare în UE ca urmare a obiectivelor și mijloacelor utopice de combatere a emisiilor de carbon. Discurs in Parlamentul European, în fața lui Timmermans, pe data de 7 iunie 2022.

‘Dragi colegi, când Ursula von der Leyen și-a făcut campanie în acest plen, în 2019, să fie aleasă președinte a Comisiei Europene, a promis o Uniune Europeană mai puternică care să aducă mai multă prosperitate pentru cetățenii ei.

La aproape trei ani de atunci, vedem o Europă mai slabă și mai mulți europeni săraci decât până acum.

Avem milioane de europeni care nu reușesc să se descurce de la o lună la alta din cauza scumpirii prețului energiei, mâncării și combustibilului.

 

Cristian Terheș, verdict categoric: „Cauzele principale, planul utopic al Ursulei de inginerie socială”

 

Una dintre cauzele principale ale acestei crize este planul utopic, nerealist și nefactual al Ursulei von der Leyen de inginerie socială de a combate așa-zisele >.

Și citez: >, a spus Ursula în acest plen în 2019.

Vedem acum că, de la început, obiectivul ei nu a fost să combată emisiile de carbon ci să ne schimbe comportamentul prin taxe și prețuri mai mari.

Vă îndemn, prin urmare, să votați împotriva planului > care va genera mai multă sărăcie și va face UE mai puțin competitivă pe piața globală”, a declarat europarlamentarul Cristian Terheș, fost membru PNȚCD.

 

Ursula von der Leyen, în război cu Viktor Orban, premierul Ungariei

 

Cristian Terheș nu este singurul dușman al Ursulei von der Leyen. Unul dintre cei mai mari adversari al oficialului de la Bruxelles este premierul Ungariei, Viktor Orban.

Importurile de energie din Rusia și regulamentele anti-propagandă LGBT îi dau mari bătăi de cap oficialului european.


loading...
Partenerii noștri