URUGUAY-PORTUGALIA LIVE la CM 2018. Rivalitate de Mondiale în optimi: Luis Suarez vs. Cristiano Ronaldo

URUGUAY-PORTUGALIA LIVE la CM 2018. Este al doilea meci al zilei de sâmbătă, prima a optimilor de finală, programată de la ora 21.00, pe stadionul Fişt, din oraşul-staţiune de la malul Mării Negre, Soci.

29 iun. 2018, 12:49
URUGUAY-PORTUGALIA LIVE la CM 2018. Rivalitate de Mondiale în optimi: Luis Suarez vs. Cristiano Ronaldo

URUGUAY-PORTUGALIA LIVE la CM 2018

Click aici pentru a vedea Uruguay-Portugalia sau aici

Trasee şi trăiri total diferite pentru aceste două naţionale, în faza grupelor. În timp ce Uruguay este singura naţională care nu a primit gol la actualul turneu final, lusitanii au fost la câţiva centimetri, în ultimul meci, cu Iranul, când adversarii lor au ratat o ocazie uriaşă în prelungiri. Este prima întâlnire la Cupa Mondială între cele două naţionale, iar asta face partida de sâmbătă seară, de la Soci, să fie impredictibilă.

Cu o apărare solidă, sudată şi experimentată, clădită în centru din Diego Godin şi Jose Gimenez şi o linie de atac alcătuită din Luis Suarez şi Edinson Cavani, sud-americanii par a avea totuşi prima şansă. Pentru prima oară după 1950, când au învins Brazilia în finalşă, uruguayenii au şanse reale la trofeu, iar aspiraţiile lor declarate înainte de CM 2018 par a fi îndreptăţite.

Majoritatea bookmakerilor anticipează însă un joc închis, ce va fi la mâna hazardului, decis de o fază de geniu sau norocoasă. Mai mult, sunt mulţi care văd un 0-0 după 120 de minute, cu echipa calificată decisă la penalty-uri.