URZEALA TRONURILOR, sezonul 5, se abate de la cărţile Game of Thrones

URZEALA TRONURILOR. Cel de-al cincilea sezon al serialului Game of Thrones se sustrage de la subiectul cărţilor cu acelaşi nume scrise de George R.R. Martin.

14 apr. 2015, 07:34
URZEALA TRONURILOR, sezonul 5, se abate de la cărţile Game of Thrones

URZEALA TRONURILOR. Dacă acţiunea din sezonul patru al serialului Urzeala Tronurilor începuse să prindă intriga din cartea „Cântec de gheaţă şi foc” a lui George R.R. Martin, totul se schimbă din sezonul 5.

Urzeala Tronurilor, sezonul 5, arată destul de diferit faţă de seria de cărţi, producătorii încercând să creeze un final al „jocurilor”, în condiţiile în care serialul va preceda finalul cărţilor.

URZEALA TRONURILOR. HBO pare să se fi separat de intriga cărţilor pentru a crea o acţiune proprie şi pentru a face personajele să evolueze mai rapid şi mai puţin rigid decât în cărţi.

Chiar dacă HBO a încercat să oprească piratarea serialului Urzeala Tronurilor prin difuzarea primului episod în acelaşi timp în lume, pe Internet au apărut deja primele patru fragmente.

Fanii serialului URZEALA TRONURILOR care folosesc site-urile de torrente au putut găsi primele patru episoade din sezonul 5 înainte de premiera oficială.

URZEALA TRONURILOR a fost unul dintre cele mai piratate seriale de pe internet, motiv pentru care HBO a decis să ia măsuri de protecţie şi să îl lanseze simultan în 170 de ţări.